Showbiz 28 Mai 2022 12:38 de Diana Oprișan
Delia a avut parte de o experiență urâtă pe munte, despre care nici măcar nu poate vorbi cu zâmbetul pe buze. Îndrăgita artistă a recunoscut că a tras sperietura vieții sale și speră să nu se mai lovească niciodată de o astfel de situație, pentru că probabil reacția ei va fi aceeași.

Ce a pățit Delia pe munte

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre urmăritorii Deliei de pe Instagram faptul că este o mare iubitoare de aventură și că, de asemenea, călătorește destul de mult. Când nu este pe scenă sau nu muncește pentru proiectele în care este impliacată, partenera de viață a lui Răzvan Munteanu este plecată în vacanță. Vedeta a mers prin toate colțurile lumii, dar se pare că nu se simte nicăieri mai bine decât la munte și visează să cucerească și cele mai înalte vârfuri din lume.

Oricât de ocupată ar fi, blondina le arată admiratorilor ei din mediul online și toate locuri în care merge, ba chiar și-a făcut și un cont de Instagram unde postează numai imagini din vacanțele sale, spre bucuria celor pentru care ea este o sursă de inspirație și care așteaptă la rândul lor să ajungă în locurile respective. Ei bine, recent, i-a luat pe urmăritorii ei prin surprindere, în momentul în care le-a povestit despre o experiență nu tocmai plăcută pe care a trăit-o în timp ce cobora de pe munte, dând astfel detalii și despre cele mai mari frici pe care frumoasa vedetă le are și despre care vorbește mai rar.

Delia încearcă să fie activă și pe TikTok de la o vreme și le-a povestit oamenilor cum s-a speriat de moarte, după ce s-a întâlnit pe traseu cu niște vaci, iar una dintre ele a început să o alerge. Artista nu se teme doar de vaci, ci are o listă lungă de animale sălbatice pe care speră să nu le vadă și anume urși, lupi, capre negre, dar și altele. Cântăreața a povestit cu lux de amănunte ceea ce i s-a întâmplat, motiv pentru care cei de pe platformă s-au amuzat copios, dar i-au transmis și să aibă mai mare grijă data viitoare.

"Vacile pot fi periculoase, storytime. Și nu e un secret pentru nimeni că îmi place să merg pe munte, pe trasee, pe cărare, peste tot, în depărtare, doar că uneori îmi este puțin fricuță de animale sălbatice, mică, dar există. Mi-e frică de lupi, urși, pârși, rațe sălbatice, capre negre și, mai nou, vaci. Coborând eu așa pe traseu ca micuța Heidi, fetița munților, mă întâlnesc cu o turmă de vaci, care stătea fix în potecă. Hei, vaca mea, te superi dacă îmi faci puțin loc să trec?

Citeste si:
De ce a plecat Mara Bănică în vacanță fără soț. Fanii nu se...
De ce a plecat Mara Bănică în...

Durează o secundă, mulțumesc. Asta a fost o discuție telepatică, pe care am crezut că o înțelege, o pricepe. Țin să precizez că vacile nu puteau fi ocolite, nici pe stânga, nici pe dreapta, trebuia să mergi pe potecă, drept înainte, dar nu puteam de ele. Una dintre ele m-a luat la ochi și m-a alergat, la modul cel mai serios și cel mai agresiv. Mă împiedic, cad cu fața în pământ. End of story.", a declarat Delia, pe TikToK.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.