Oana Roman a oferit o serie de declarații, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu doar câteva ore, prin intermediul cărora a transmis că relația ei cu Marius Elisei nu merge tocmai bine, cel puțin la momentul actual. Bărbatul a avut și el o reacție, după ce a văzut ce a declarat partenera sa de viață.

Marius Elisei, declarații sincere

Recent, Oana Roman a oferit o serie de declarații sincere despre relația sa cu Marius Elisei care, după cum a povestit vedeta, nu mai merge. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că există probleme în ceea ce privește comunicarea în cuplu și având în vedere că viața unei persoane publice nu este deloc una simplu, nu a a cerut decât puțină înțelegere din partea lui pe care, în mod evident, nu a primit-o. De asemenea, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ea muncește din zorii zilei și până seara, mai ales că le arată fanilor ei de pe Instagram cum decurg aproape toate zilele din viața sa.

Astăzi, cei doi împlinesc opt ani de relație, deoarece fix în această zi, în anul 2014, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, zi în care și-au botezat și fiica. Așadar, 15 iunie este o dată importantă pentru cuplul format din Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi, în loc să se bucure de acest moment special, se gândesc la separare, din simplul motiv că el nu reușește să comunice așa cum ar trebui cu femeia din viața sa.

”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură. Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri... Se spune că rufele se spală în familie””, a declarat Oana Roman, la XNS.

După toate acestea, Marius Elisei a avut și el o primă reacție. Acesta a dezvăluit că preferă să fie criticat de către oamenii din jurul lui decât să spună adevărul despre problemele din viața sa. De asemenea, partenerul de viață al Oanei Roman a zis că nu regretă nimic în viață în afara unor aspecte care sunt trei la număr și despre care a refuzat să ofere mai multe detalii.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

”Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump (...) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine”, a notat Marius Elisei, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.