Oana Roman și partenerul ei de viață, Marius Elisei, nu se mai înțeleg deloc bine, iar fiica lui Petre Roman a dat de înțeles că sunt în punctul de a se despărți. Cei doi au făcut chiar și o mică pauză, pentru a-și aduna gândurile în ceea ce îi privește, dar au și divorțat la notar în urmă cu ceva timp, pentru că ajunseseră la concluzia că nu au un viitor împreună.

Oana Roman, despre problemele în cuplu

Ziua de 15 iunie este una extrem de importantă atât pentru Marius Elisei, cât și pentru partenera sa de viață, pe motiv că se împlinesc opt de când sunt împreună. Deși ar trebui să se bucure din plin de aceste momente și să sărbătorească, cei doi îndrăgostiți au luat în calcul separarea. Ea a fost cea care a vorbit pentru prima dată despre decizia de a o lua pe drumuri diferite, punând accentul că relația lor care din exterior pare că merge de minune nu mai funcționează așa cum ar trebui.

Marius Elisei și Oana Roman și-au unit destinele pe data 15 iunie 2014, aceea fiind și ziua în care au botezat-o pe fiica lor. De atunci și până acum s-au întâmplat extrem de multe lucruri care le-au schimbat viețile și care i-au unit și mai tare o vreme, pentru că acum problemele au început să reapară în viața de cuplu. Într-un interviu pe care fiica lui Petre Roman l-a acordat recent, a dat de înțeles că există neînțelegeri între ei și nu mai reușesc să comunice la fel cum o făceau înainte, iar ea are impresia că vorbește de una singură.

”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman, conform spynews.ro.

Vedeta este genul acela de femeie care muncește încontinuu pentru a aduce bani în casă și crede că, în anumite momente ale vieții, este foarte greu să fii persoană publică, motiv pentru care a avut nevoie de puțină înțelegere din partea partenerului de viață pe care nu a primit-o. De asemenea, ea a spus clar că este de părere că lucrurile nu merg în direcția în care ar trebui, cel puțin în ultima vreme, dar evită să se plângă în public, așa că nu a dat prea multe detalii.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

”Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri... Se spune că rufele se spală în familie”, a mai povestit vedeta, conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.