Oana Roman a fost criticată dur din cauza educației pe care i-o oferă fiicei sale, iar ea nu s-a putut abține să nu îi dea replica direct pe contul ei de Instagram, locul unde mii de oameni stau cu ochii pe ea zilnic, unde o critică, dar unde îi și dau comentarii de apreciere.

Oana Roman, replici dure din partea unei urmăritoare

Oana Roman este una dintre cele mai urmărite persoane publice, pe care oamenii o apreciază datorită sincerității de care dă dovadă de fiecare dată. Vedeta a avut o perioadă în care nu dădea prea mare atenție haterilor din mediul online, dar de la un timp nu se mai poate abține mai ales când vine vorba despre familia pe care o iubește enorm și despre care nu suportă să audă lucruri mai puțin bune, mai ales venind din partea unor necunoscuți. Astfel, recent, partenera de viață a lui Marius Elisei s-a luat la ceartă cu una dintre urmăritoarele sale, după ce aceasta i-a criticat felul în care își educă fiica.

Isa este una dintre cele mai importante persoane din viața Oanei Roman, care ar face tot ceea ce i-ar sta în putință pentru ca ea să fie fericită. Încă de când a venit pe lume, a reușit să îi facă viața mai bună mamei sale care a suferit enorm când a văzut cât de afectată a fost micuța în momentul în care ea și Marius Elisei au decis să se despartă. Din fericire, ambii și-au dat seama că nu pot trăi unul în absența celuilalt, iar cea care s-a bucurat enorm a fost fiica lor, după cum chiar vedeta povestea.

Oana Roman a încercat să îi ofere acestei o viață cât mai bună și o educație aleasă și tocmai de aceea a luat foc în mediul online, când cineva s-a luat de felul în care își educă fiica și a constatat cu stupoare că există persoane în comunitatea sa pe care nu își dorește în niciun fel să le aibă și care pe deasupra mai au și de comentat în ceea ce privește viața privată a fiicei lui Petre Roman, ceea ce o enervează și mai tare și nu poate rămâne indiferentă. Recent, a făcut o serie de Story-uri în care i-a pus pe cei care o urmăresc în față cu o situație cu care s-a confruntat recent și care i-a lăsat un gust amar.

''O altă individă atât de educată în când merge pe principiul că maturizăm un copil dacă îl învățăm bunele maniere. Constant cu stupoare că mă urmăresc persoane care eu nu-mi doresc să facă parte din comunitatea mea. Apoi a ținut să-mi spună că m-a văzut pe la evenimente și în mintea ei asta înseamnă că ne cunoaștem.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Și mai crede că ar fi educat și de bun simț este o penibilitate de care râde lumea. Eu nu-mi doresc astfel de cunoștințe. Da, sunt o penibilă, îmi aduc copilul să mănânce și să se poarte civilizat. Și asta e ceva de râs.'', a scris Oana Roman, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.