Showbiz 27 Mai 2022 09:37 de Diana Oprișan
Oana Roman a spus întregii lumi care este țara în care ar vrea să se mute și nimeni nu se aștepta ca vedeta să aleagă o astfel de destinație. Bineînețeles, nu va merge acolo de una singură, ci alături de întreaga ei familie pe care o iubește enorm și de al cărei sprijin se bucură indiferent de deciziile pe care le-ar lua.

Oana Roman, despre mutarea din țară

Oana Roman este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară, despre care mii de fani sunt curioși să afle informații zi de zi. Este, de asemenea, o femeie ocupată care se ocupă de rețelele sale sociale, care se implică în tot felul de proiecte și care este mai mereu pe drumuri, dar nu uită niciodată indiferent de situație de admiratorii ei. De cele mai multe ori, decide să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri, pentru a putea fi la dispoziția lor și pentru a le răspunde curiozităților pe care le au aceștia fie că este vorba despre viața sa privată, fie că este vorba despre carieră.

Recent, ea și-a petrecut câteva minute bune pentru a sta de vorbă cu fanii ei de pe social media și le-a dat o veste cu totul și cu totul neașteptată și anume că singurul lucru pe care și-l dorește cu adevărat anul acesta este acela de a reuși să se mute din țară, dar mai ales să aibă puterea de a face acest pas. În timp ce unii credeau că va alege să se mute într-un oraș mare și bogat, unde să trăiască pentru tot restul vieții, alegerea sa este cu totul și cu totul diferită de așteptări.

Partenera de viață a lui Marius Elisei le-a povestit urmăritorilor ei că ar vrea să se stabilească undeva prin sudul Franței, într-un sat mic, pentru a fugi de toată agitația din București care începe să o apese din ce în ce mai tare și care nu îi aduce niciun beneficiu. Rămâne de văzut când va fi pregătită să facă pasul cel mare, dar cert este că nu va pleca de una singură, ci alături de bărbatul iubit și de fiica pe care o împreună, Isa, care cel mai probabil va merge la școală acolo. Oana Roman nu a oferit prea multe detalii în acest sens, dar având în vedere sinceritatea ee care a dat dovadă de fiecare dată, sigur își va ține fanii la curent.

„Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic și să renunț la toate nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare. Să mă ocup de orice într-un sat mic din sudul Franței”, le-a povestit Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.