Rareș Mariș, Erika Isac și Adi Istrate, foștii concurenți de la One True Singer, au fost invitați în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Gabriel Fereșteanu pe YouTube. În cadrul filmării respective, cei mai îndrăgiți dintre cei care au făcut parte din proiect au dat detalii din spatele camerelor de filmat.

Detalii din spatele camerelor de filmat de la One True Singer

Rareș Mariș, Erika Isac și Adi Istrate au fost trei dintre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii One True Singer, pe care mii de tineri au urmărit-o și de care s-au atașat. Aceștia au reușit să le intre la inimi celor din micile ecrane și drept dovadă în momentul în care au anunțat că vor avea un concert în Piața Victoriei, zeci de oameni s-au adunat special să îi vadă, au cântat fiecare vers al pieselelor cărora le-au dat viață în casa OTS și pe care le-au lansat tot în perioada concursului, semn că impactul a fost unul destul de mare.

Cei care au urmărit emisiunea știu că Adi Istrate nu a ajuns până în marea finală a emisiunii, dar el nu regretă absolut nimic, pentru că ultima lui zi din concurs s-a simțit ca și cum ar fi fost finala. Acesta este de părere că este mai important faptul că au avut continuitate în industrie decât orice altceva și este recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă, mai ales că scena nu îi este deloc străină, în trecut făcând parte din trupa Maxim alături de Iulian Selea, care și el a participat la OTS, dar care nu a ajuns chiar atât de departe.

Erika Isac a avut un parcurs frumos în concurs, dar le-a atras atenția oamenilor și pentru faptul că avea tot felul de discuții aprinse cu colegele ei din emisiune. Moderatorului podcast-ului a luat-o la întrebări în ceea ce privește certurile pe care le-a avut cu Sonia și Dreea, pe care în mod clar nu le avea la inimă. Tânăra a explicat faptul că unele momente au fost făcute din montaj, în așa fel încât ea să pară personajul negativ din poveste, din moment ce ele au interpretat piesele scris de ea în cadrul uneia dintre probe, neavând ce să prezinte în fața juraților. Aceea a fost și ziua în care s-a umplut paharul pentru ea și a început să nu se mai comporte atât de bine cu ele și avut niște ieșire nervoase, despre care multe persoane care au urmărit show-ul au avut cât ceva de comentat.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

M-au apucat niște anxietăți, niște… tot felul. Am început să devin un pic răuță în ultimele două episoade. Eram epuizată și fizic și psihic. M-am pierdut puțin pe mine”, a povestit Erika Isac.

Cel care a demonstrat că este One True Singer se numește Rareș Mariș și deja a reușit să cucerească inimile a sute de fete. Unele dintre el au mers chiar să îl susțină în timpului primului lui concert și a cântat alături de el fiecare vers. Deși la început marele câștigător al concursului era destul de tăcut și prefera să stea în banca lui, mai apoi a început să își exprime și el punctul de vedere, iar în podcast-ul amintit a recunoscut că anumite persoane din OTS i-au fost antipatice. Singurul jurat care nu l-a simpatizat pe Rareș a fost Șerban Cazan, iar artistul a povestit cum anume s-au întâmplat lucrurile.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

„N-am nimic nici acum și nu am avut ceva cu Șerban Cazan. Într-adevăr, a existat un clinci, dar nu din partea mea”, a povestit Rareș Mariș.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.