Showbiz 29 Mai 2022 08:18 de Diana Oprișan
Rareș Mariș este câștigătorul One True Singer, emisiunea de pe HBO Max pe care mii de tineri au urmărit-o cu sufletul la gură, timp de zece săptămâni. Acesta a ajuns în marea finală alături de Dreea și de Erika Isac, pe care a reușit să le învingă datorită interpretărilor pieselor originale, „Uită-mă”și „Nu ți-e dor”.

Rareș Mariș a câștigat One True Singer

Ei bine, Rareș Mariș a reușit să intre în atenția oamenilor în urmă cu mai bine de opt ani, când a participart la emisiunea „Next Star” de pe Antena 1, unde nu a obținut premiul cel mare, dar de unde a plecat totuși cu un premiu important și anume cel de popularitate. La vremea respectivă, s-a bucurat enorm mai ales că a interpretat o piesă destul de grea și anume „Halo” de la Beyonce.

Înainte de marea finală, tânărul a reușit să îi impresioneze pe fanii show-ului One True Singer cu aproape toate aparițiile sale, dar au fost două momente care nu doar pe cei de acasă i-au lăsat mască, ci și pe cei patru jurații, Alina Eremia, Bruja, Alex Cotoi și Șerban Cazan. Primul dintre ele a fost cel în care în timpul unui clash a interpretat piesa „Până la sânge” de la Carla's Dreams, iar un altul a fost acela în care a cântat piesa proprie, „Să ardă”.

În cadrul concursului, el s-a împrietenit foarte tare cu Erika Isac și cu Adi Istrate, alături de care a făcut o vreme live-uri pe TikTok, pe care le urmăreau mii de oameni seară de seară. Aceștia cântau piesele cerute de urmăritori, iar la finalul serii reușeau să le câștige simpatia tuturor. În plus, cu doar câteva zile înainte de a se desemna marele câștigător, aceștia au susținut și un concert alături de o parte dintre colegii lor de la One True Singer, la care s-au adunat zeci de oameni. Cei mai mulți dintre ei au venit special să îi vadă și au cântat cu aceștia fiecare vers.

În marea finală, au ajuns și Erika Isac și Dreea, două voci extraordinare care au avut niște momente de nota zece, dar pe care le-a întrecut Rareș Mariș. El a fost declarat marele câștigător al concursului de pe HBO Max și tot cel care a plecat acasă cu 50.000 de euro și cu un contract cu Global Records, la care visa fiecare concurent. Unii au avut încredere în Rareș încă de la primul episod, pentru că îl știau de pe TikTok, unde i-a impresionat cu felul în care cânta.Tânărul a avut mari emoții și și-a găsit cu greu cuvintele să spună ce a simțit când Alex Cotoi l-a desemnat marele câștigător OTS, după ce a interpretat două piese proprii care au emoționat lumea prezentă în platou și nu numai, „Uită-mă”și „Nu ți-e dor”.

Citeste si:
Cum trebuie să fie câștigătorul Survivor România 2023. Daniel...
Cum trebuie să fie...

„Confetti, nu mai vedeam nimic. Nu știu, guys… Băi, ne-am chinuit super-mult. Indiferent că am ieșit din primul episod sau că am câștigat, a fost mega-mega greu. Pentru asta îi felicit pe toți colegii mei. Vă mulțumesc încă o dată. Vă iubesc”, a declarat Rareș după marea finală One True Singer.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.