Showbiz 28 Mai 2022 09:52 de Diana Oprișan
Alina Eremia a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a merge în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube, spre bucuria tuturor fanilor ei. În cadrul acestuia, printre altele, frumoasa vedetă a dat și câteva detalii neașteptate despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în secret.

Alina Eremia a avut câteva probleme de sănătate

Recent, Alina Eremia a mers în podcast-ul lui Damian Drăghici și și-a deschis sufletul atât în fața gazdei, cât și în fața celor care îi urmăresc. De regulă, artista este discretă în ceea ce privește viața privată, dar și problemele pe care le are și rare sunt momentele în care simte nevoia să le aducă în discuție. De exemplu, nimeni nu a avut idee că blondina s-a confruntat cu niște probleme de sănătate serioase, pentru care nu există un tratament și pentru care ea nu putea să facă nimic.

Din cauza presiunii pe care o punea asupra ei, în urmă cu ceva timp, Alinei Eremia i s-a dezvoltat o problemă care presupunea apariția unor bube din cap până în picioare. Nu era în regulă cu ea și totul se întâmpla pe fond nervos, aceasta fiind și cauza afecțiunii sale. Problemele au început să dispară odată cu trecerea timpului, deoarece nu s-a inventat încă un remediu pentru acest gen de afecțiune cu care, cel mai probabil, se confruntă și multe alte persoane. Au trecut aprximativ trei ani de atunci, iar cântăreața speră să nu revină vreodată genul acela de probleme.

"Am pus atât de multe presiuni pe mine și mi s-a dezvoltată o problema. Mă umpleam de bube din cap până în picoare. Era pe fond nervos, nu eram eu ok cu mine. Nu aveam tratament, nu aveam nimic. Când am acceptat că nu o să mai pun presiune pe mine, au dispărut că prin minune. Acum sunt în punctul în care am depăsit, face parte din experiența mea.(...)", a declarat Alina Eremia, în podcast-ul moderat de Damian Drăghici.

Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alina Eremia a dat de înțeles că este o persoană deschisă cu toți cei care o urmăresc, doar că preferă ca anumite lucruri să rămână doar pentru ea, deoarece simte că așa au o valoare mai mare și se poate bucura de ele în adevăratul sens al cuvântului. Tot ea a recunoscut că petrece cel mai mult timp pe contul ei de Instagram, unde are foarte mulți urmăritori curioși să afle tot mai multe lucruri despre ea și pe care încearcă să îi țină aproape de fiecare dată.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.