Jador a avut un moment de sinceritate în direct, în platoul unei emisiunii unde a fost invitat recent, în care a povestit care este cel mai mare vis pe care îl are la momentul actual. Spre surprinderea tuturor, cântărețul a recunoscut că oricât de tare și-ar dori să și-l îndeplinească, nu are suficienți bani la momentul actual, ceea ce înseamnă că trebuie să mai aștepte un timp.

Care este cel mai mare vis al lui Jador

Jador a reușit să se claseze, în ultimii ani din viața sa, în topul celor mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta a muncit din greu pentru a ajunge atât de sus pe cât este la momentul de față, dar nu regretă nicio secundă deciziile pe care le-a luat, pentru că doar datorită lor a mers pe acest drum, iar mii de oameni au ajuns să îi asculte piesele și să meargă la concertele lui.

Deși acum toată lumea îl cunoaște și are bani pentru a-și satisface toate mofturile, manelistul a avut ani întregi în care s-a luptat cu sărăcia, iar părinții lui nu aveau nici măcar ce să le pună pe masă lui și fraților săi. Nici când s-a mutat în București nu o ducea prea bine din punct de vedere financiar și chiar și-a amintit cum cineva i-a făcut o propunere pentru a câștiga mulți bani pe care el a refuzat-o, dar despre care a povestit fără niciun fel de ezitare, în platoul emisiunii Extra Night Show unde a stat față în față cu Dan Capatos.

"Întotdeauna am știut că o să reușesc. Eram în clasa a 11 a și o față mi-a zis o fată că să fac bani să mă apuc de videochat. Am refuzat, am zis că eu o să fiu cunoscut. Nu am vrut să îmi vadă lumea zona intimă. Dar știi cum e? Sărăcia te face să faci multe. Există nevoia de o frână la un moment dat. Toți îmi spuneau să las școală și să merg la muncă în Anglia. Am refuzat și atunci că mă bătea gândul, dar mai bine. Uite unde am ajuns acum.", a declarat Jador la Xtra Night Show.

În cadrul emisiunii respective, îndrăgitul cântăreț de manele a spus și care este cel mai mare vis pe care îl are și care este sigur că i se va îndeplini peste un timp, dar pentru care momentan nu are bani suficienți. Jador vrea să își deschidă un hotel, iar la ultimul etaj al clădirii să aibă un penthouse în care să stea alături de părinții și de frații lui, care i-au fost mereu alături indiferent de cât de greu i-a fost drumul. De asemenea, vrea să aibă un restaurant la parter, unde să poată consuma mâncare românească.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

”Visul meu e să am un hotel foarte șmecher. La ultimul meu etaj să am un penthouse, să stau cu mama și cu tatăl și cu frații mei acolo. Să am un restaurant jos și să mănânc pe gratis la restaurantul meu mâncare românească. Dar n-am bani de asta acum”, a mai spus Jador.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.