Showbiz 29 Mai 2022 11:47 de Diana Oprișan
Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita misterioasă, cea pe care a preferat să o țină departe de camerele de filmat, despre care a afirmat că nu este o persoană publică și pe care a cununoscut-o pe Instagram, după cum chiar fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit într-unul dintre interviurile sale. Cel care a dat vestea că este din nou un bărbat singur a fost nimeni altul decât bunul și vechiul lui prieten, Jador.

Bogdan Mocanu s-a despărțit de partenera sa

În ultimele luni din viața lor, Bogdan Mocanu și Jador nu au mai petrecut atât de mult timp împreună, lucru pe care l-au remarcat chiar și admiratorii lor. Înainte ca Mocanu să fie într-o relație cu bruneta misterioasă care l-a cucerit după ce au purtat câteva discuții pe social media, cei doi prieteni ieșeau, se distrau și aveau multe postări din aceleași locuri, iar după ce a apărut o femeie în viața fostului concurent de la Puterea Dragostei, lucrurile au început să se schimbe, iar mulți au crezut că aceștia s-au certat definitiv, ceea ce nu s-a întâmplat, dacă ar fi să judecăm după ultima lor apariție.

Ambii se aflau la filmările unui videoclip, moment în care au luat o pauză și au oferit un interviu sincer în cadrul căruia au răspuns mai multor întrebări personale. La un moment dat, Jador s-a dat de gol și a afirmat despre prietenul lui că este din nou singur și că se bucură că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta, pe motiv că Bogdan Mocanu, în clipa în care este îndrăgostit, nu uită doar de prietenii lui, ci și de familie. Tot manelistul a atras atenția faptului că dacă nu ar fi fost singur, nu ar fi fost alături de el în momentul în care a filmat videoclipul respectiv.

"În sfârșit e singur! Dacă nu erai singur nu erai aici. Ce mă bucur că s-a despărțit de fata aia. Ești boschetar, tu dacă te îndrăgostești, uiți de toată lumea și de mama ta.", i-a spus Jador lui Bogdan Mocanu, într-un interviu acordat pentru WOWnews.

Ultima perioadă din viața fostului concurent de la Puterea Dragostei nu a fost una prea bună, deoarece s-a aflat în mijlocul unui scandal în club și a fost tăiat cu maceta. Medicul care ar fi trebuit să se ocupe de el și să îi coasă rana, nu a făcut o treabă prea bună, așa că Bogdan Mocanu a fost trimis la urgențe într-unul dintre cele mai mari spitale din București, unde medicii au încercat să îi ofere cele mai bune îngrijiri, deși nu a fost deloc ușor. În cazul în care rana s-ar fi infectat, acesta și-ar fi putut pierde brațul, pentru că singura soluție ar fi fost într-o asemenea situație amputarea lui.

Citeste si:
Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: „Nu pot să spun că nu mi-a...
Ema Uta și Alex Bodi s-au...

„În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv. Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa.

Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamentul jos și au văzut „opera de artă” au zis că nu e ok”, a declarat Bogdan Mocanu în urmă cu câteva zile, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.