Showbiz 20 Mai 2022 14:47 de Diana Oprișan
Bogdan Mocanu trece prin niște clipe de coșmar, după ce a fost tăiat cu maceta într-un club. Momentan, fostul concurent de la Puterea Dragostei se află sub atenta supraveghere a medicilor, fiind încă internat la Spitalul Floreasca din București. Acesta și-ar putea pierde brațul, nu se simte deloc bine și a dat primele declarații despre cele petrecute în club, în noaptea cu pricina.

Bogdan Mocanu și-ar putea pierde brațul

Zilele acestea nu sunt tocmai cele mai bune pentru Bogdan Mocanu care deși a mers în club să se distreze alături de prietenii lui, seara respectivă nu s-a sfârșit tocmai bine. Acesta a fost implica într-un mic scandal de pe urma căruia s-a ales cu o tăietură de macetă, din cauza căreia și-ar putea pierde brațul. Fostul concurent de la Puterea Dragoste simte că a ajuns la capătul puterilor și dă vina pe medicul din Constanța care i-a acordat primul ajutor și care aparent nu știa prea bine ce făcea.

Artistul în vârstă de 26 de ani se află acum pe mâinile doctorilor de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde nu a ajuns tocmai într-o stare bună. Bogdan Mocanu a recunoscut că nu a avut un comportament tocmai adecvat din cauza situației cu medicul din Constanța care nu l-ar fi tratat corespunzător și din vina căruia s-ar fi complicat lucrurile. Medicii din București au avut un șoc, în clipa în care au văzut cum arată brațul lui și cât de greșit a fost cusut. Din aceast motiv, Mocanu ar putea rămâne fără braț, ceea ce nu își dorește nimeni.

“În momentul de față, rana nu prea arată bine, pentru că am ajuns la Urgențe, am ajuns puțin recalcitrant și, sincer, am vorbit cam urât cu medicii de acolo, în schimb era datoria lor să își facă treaba bine, și tocmai de asta am fost și supărat, la momentul respectiv.

Medicul care m-a cusut a fost un pic mai recalcitrant, să zic așa. Nu mă deranjează că a fost recalcitrant medicul cu mine, ci pur și simplu mă deranjează că nu și-a făcut treaba bine, pentru că am ajuns în București la Floreasca, la Urgențe și când mi-au dat pansamanetul jos și au văzut ‘opera de artă’ au zis că nu e ok”, a mărturisit Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Acum, câștigătorul de la Puterea Dragostei se teme pentru faptul că rana s-ar putea infecta și că va fi nevoie de amputarea brațului, din cauza greșelii pe care a făcut medicul din Constanța. El fiind diabetic, riscul ca acest lucru să se întâmple este unul foarte mare și tocmai de aceea, medicii din Capitală încearcă să țină totul sub control.

Citeste si:
Bogdan Mocanu, acuzații dure la adresa lui Jador. Cei doi sunt...
Bogdan Mocanu, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.