Bogdan Mocanu a fost invitat în cadrul emisiunii pe care Oana Radu o moderează pe YouTube și a vorbit sincer despre mai multe aspecte din viața sa, inclusiv despre prietenia cu Jador, despre care s-a discutat destul de mult în ultima vreme. Unii au spus că fostul câștigător al emisiunii Puterea Dragostei s-a folosit de prietenul lui pentru a ajunge celebru.

Bogdan Mocanu, momentul adevărului

În legutură cu acest subiect, Bogdan Mocanu a fost destul de sincer și a spus că ei se știu încă dinainte de a deveni cunoscuți și îndrăgiți de atât de multă lume. Cei doi s-ar fi ținut unul pe celălalt în emisiune, după părerea fostului iubit al Andrei Voloș, care a recunoscut că fără ajutorul prietenului lui nu ar fi putut să își facă toate acele momente de caterincă.

Gurilor rele care au făcut tot felul de afirmații despre el le-a spus că nu s-a folosit de nimeni pentru a ajunge unde este acum, nici măcar de Jador așa cum au afirmat unii, ci mai degrabă s-au ajutat reciproc pentru a trece anumite etape din concurs.

„Pot să spun că sunt 100% convins că eu și Jador ne-am ținut unul pe altul în emisiune. L-am făcut atent la unele chestii. Eu fără el nu puteam să îmi fac momentele mele de caterincă. Nu m-am folosit de el și de nimeni. Tot ce am făcut a fost pe mâinile mele”, a spus Bogdan Mocanu, pentru „Detectorul de minciuni”.

Deși nu se mai înțeleg ca frații la fel ca înainte, Jador este considerat încă prieten de către Bogdan Mocanu. Acesta a spus că se simte apropiat de el, că este prietenul lui cel mai bun, deși pentru fani e clar că nu stau lucrurile chiar asa.

„Îmi e prieten, dar, așteptările mele depășesc, cumva, eforturile lui. E prietenul meu cel mai bun. Mă simt apropiat de el, dar că nu face ce vreau eu. Era prieten cu mine dinainte să fie Jador și eu să fiu Bogdan Mocanu”, a mai spus el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.