Pepe, primele declarații după ce a devenit tată de băiat pe data de 7 iunie. Fanii acestuia au stat cu sufletul la gură să vadă dacă artistul va posta măcar o imagine cu copilul lui pe Instagram, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Cântărețul a mărturisit, totuși, care este singurul loc în care cei interesați îl pot vedea pe cel mic.

Pepe a ales și un nume pentru fiul lui

Pepe și partenera lui de viață sunt în culmea fericirii, după ce pe data de 07 iunie a venit pe lume băiețelul lor, pe care întreaga familie l-a așteptat cu sufletul la gură. Artistul nu a postat nicio imagine pe contul lui de Instagram, deși sute de persoane ar fi vrut să îl cunoască pe fiul lui și al lui Yasmine, deoarece a vrut să se bucure în liniște de aceste momente frumoase și unice din viețile lor. Ei bine, acesta nu doar că nu a publicat vreo imagine, dar a și zis că de acum înainte vrea să fie discret în ceea ce privește viața lui privată.

Cu toate acestea, recent, acesta l-a avut invitat la Bar Online pe nimeni altul decât Vali Vijelie, alături de care a petrecut câteva ore bune. Aceștia au purtat tot felul de discuții, dar mai ales le-au cântat celor care îi urmăresc proiectul încă de pe vremea când țara noastră era în pandemie. Cântărețul le este foarte recunoscător celor care în fiecare săptămână își rup din timpul lor, pentru a sta alături de el și tocmai de aceea le-a arătat acestora câteva imagini cu fiul lui, care a venit pe lume în urmă cu doar două zile.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a spus Pepe, pe canalul lui de YouTube.

Oamenii au fost foarte, foarte curioși să afle și dacă Pepe și partenera lui de viață au ales deja un nume pentru copilul lui. Acesta a povestit, cel mai probabil în glumă, că micuțul se va numi Pepe, pentru că nimeni nu este mai în măsură decât el să își numească propriul copil în felul acesta.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui Pepe nu eu? Două luni mai are, două luni și un pic”, a declarat artistul, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.