Pepe este mai pregătit ca oricând să devină tată de băiat și a oferit, de asemenea, primele declarații despre botezul fiului său care va veni pe lume în luna august a acestui an.

Pepe, primele informații despre botezul fiului său

A fost bucurie mare în familia lui Pepe, în momentul în care frumoasa lui parteneră de viață, Yasmine Ody, a rămas însărcinată. Femeia va aduce pe lume un băiețel în aproximativ două luni și fiecare dintre ei este pregătit pentru venirea pe lume a micuțului. Pepe a oferit și câteva detalii despre felul în care se simte știind că va avea un băiat care îi va duce numele mai departe și crede că este gata pentru tot, mai ales că el este foarte oganizat în privința acestui capitol și are totul pregătit.

”Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a declarat Pepe, la AntenaStars.

Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” nu este pregătit doar pentru nașterea băiatului său și al lui Yasmine Ody, ci și pentru botez. Pepe a povestit că evenimentul va fi unul cât se poate de discret și de normal. El nu face altceva decât să încerce să se bucure cât mai mult de familia sa pe care o iubește enorm și pentru care este dispus de orice sacrificiu. Cântărețul vrea să fie tot mai prezent în viețile oamenilor care îl respectă și care îl iubesc și pentru care sentimentul este unul reciproc. Rămâne de văzut cât de bine se va descurca artistul în ceea ce privește creșterea și educarea micuțului, dar cert este că nu se teme de nicio schimbare care ar putea avea loc în viața sa, mai ales că va fi tată deja pentru a treia oară și are o oarecare experiență.

La cei 42 de ani ai săi, Pepe se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o parteneră de viață frumoasă pe care o iubește la nebunie și care va deveni mamă, două fiice superbe din căsnicia anterioară și o carieră muzicală pe care unii au fost și sunt invidioși. Ce și-ar putea dori mai mult?

”Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai zis artistul pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.