Brigitte Pastramă a anunțat zilele acestea că a decis să divorțeze de Florin, după mai bine de trei ani de relație, iar recent i-a aruncat și câteva înțepături. Vedeta nu a mai suportat și a spus tot ceea de avea pe suflet, punând accentul foarte tare pe faptul că s-a săturat să fie trasă în niște scandaluri care nu îi aparțin și care, în mod real, i-au stricat imaginea.

Brigitte Pastramă, dură la adresa fostului partener

Brigitte Pastramă nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale din niciun punct de vedere. De curând, vedeta a dat de înțeles că va începe un nou capitol din viața sa, pentru care nu este neapărat pregătită, dar de care avea nevoie. Ea a povestit că a decis să divorțeze de partenerul ei de viață și a spus și de ce anume a ajuns la concluzia că îi va fi mult mai bine de una singură. Ultimii trei ani din viața sa au fost unii presărați cu sare și piper, au existat multe situații dificile în care a fost implicată din cauza fostului ei partener de viață, iar acum a ajuns la vârsta la care nu își dorește nimic mai mult decât liniște în viața sa.

Nu ar fi putut să se bucure de liniștea respectivă, dacă ar fi continuat să stea în aceeași casă cu Florin de care s-a mai despărțit la un moment dat, dar fără de care și-a dat seama că nu poate trăi prea mult timp. Din câte a dat de înțeles în cele mai recente interviuri pe care le-a acordat, de data aceasta, decizia este una definitivă și nu există ceva atât de puternic încât să o facă să se răzgândească în ceea ce privește divorțul.

Asta nu este tot. La câteva zile după ce a anunțat pe toată lumea că este o femeie singură care se bucură de liniște, a făcut și o serie de afirmații dure despre bărbatul alături de care a trăit peste trei ani și de la care nu se aștepta la un asemenea comportament pe parcursul relației. Tot ea a mărturisit că a avut și momente în care era violent cu ea și nu își mai dorește să stea lângă un om care să nu o respecte și care să nu o aprecieze la adevărata lui valoare. În plus, l-a sfătuit pe acest, prin intermediul unei postări cu subînțeles, să muncească, pentru că în caz contrar va fi urmărit de sărăcie.

„Du-te la furnică leneșule! Uită-te cu băgare de seamă la căile ei și înțelepțește-te” (...) Sărăcia vine peste tine ca un hoț, și lipsa, ca un om înarmat.”, a declarat Brigitte Pastramă, în mediul online.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.