Brigitte Pastramă divorțează de Florin și chiar ea fost cea care a făcut tristul anunț legat de decizia pe care a luat-o. Vedeta a povestit și cum anume a ajuns la concluzia că este cel mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri diferite. Nu este pentru prima dată când vorbește despre divorț, dar se pare că de data aceasta hotărârea este una definitivă.

Brigitte Pastramă și Florin divorțează

Despre relația lui Brigitte Pastramă cu Florin s-a scris mult în ultimii ani. S-au spus multe lucruri bune, dar și foarte multe lucruri situate la polul opus pe care niciunul dintre ei nu le-au pus la suflet. Cei doi au fost mereu genul acela de persoane care au continuat să se iubească, în ciuda a tot ceea ce se afirma despre ei și despre căsnicia lor, dar ea a ajuns la capătul puterilor și, de asemenea, într-o perioadă a vieții sale în care nu își dorește altceva în afară de liniște.

În compania fostului ei partener de viață nu ar fi putut avea parte de acest lucru important pentru ea și de aceea a considerat că ar mult mai bine să se separe și fiecare să își vadă de viața lui. În plus, în declarațiile pe care le-a oferit recent despre această perioadă nu tocmai plăcută din viața lor, Brigitte Pastramă a ținut să precizeze faptul că divorțul se va desfășura la notar și nu le va punea prea multe probleme, pentru că decizia a fost luată de comun acord cumva, deși ea a fost cea care a pus punctul pe i.

Florin și Brigitte Pastramă aveau trei ani de căsnicie, perioadă din viața sa pe care vedeta a descris-o ca fiind o mocirlă în care a trăit. Având în vedere că a ținut-o dintr-un scandal în altul, ea a recunoscut că nu mai poate trăi în felul acesta și că a venit vremea să stea liniștită și să ducă un trai lipsit de probleme, dar și de discuții în contradictoriu. Tot ea a fost cea care a precizat, la finalul interviului, că este conștientă de faptul că toate certurile în care a fost implicată cu fostul ei partener de viață i-au stricat imaginea. Nu este prima dată când vedeta vrea să se separe de bărbatul pe care l-a iubit și alături de care credea că va trăi pentru tot restul vieții sale, doar că de data aceasta nu mai are de gând să dea înapoi.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.