Flick și Denisa Filcea au fost invitați împreună în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde prezentatorul le-a dezvăluit acestora sexul copilului pe care ea îl va aduce pe lume anul acesta, cu ajutorul unei metode tradiționale. Reacția fostului om de radio a fost una la care nici măcar partenera lui de viață care îl cunoaște cel mai bine nu se aștepta.

Flick și Denisa Filcea au aflat sexul copilului de la Măruță

Denisa și Filcea și partenerul ei de viață sunt pregătiți pentru un nou capitol în viața lor și sunt, de asemenea, foarte nerăbdători să își cunoască bebelușul despre care nu știu sigur dacă va fi fată sau băiat, dar de care se vor bucura din plin. Cei doi îndrăgostiți vor avea familia la care au visat mereu și a mai rămas puțin până când minunea lor va veni pe lume, iar până atunci încearcă să pregătească tot ceea ce este necesar, pentru ca după naștere să nu ducă lipsă de nimic.

În urmă cu doar câteva ore, aceștia au mers împreună în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, unde au vorbit despre această nouă etapă din viața lor și unde partenerul de viață al Andrei le-a dezvăluit cu ajutorul unei metode tradiționale dacă vor avea o fetiță sau dacă, din contră, vor fi părinții unui băiețel și se pare că ultima variantă a fost cea care crede el că este cea reală. Denisa Filcea nu a avut tocmai o reacție la care oamenii de acasă să se aștepte, dar Flick s-a bucurat enorm pentru faptul că va fi tată de băiat.

„În această sare magică putem să spunem despre ce e vorba, dacă e băiat sau fată. (…) Stai, să vedem cum bate. Da, mă, e clar. Eu știu, o să aveți băiat”, a spus Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.

În mod clar, acest lucru nu este bătut în cuie și când vor afla, cel mai probabil, vor împărtăși vestea cu toată lumea, dar până la momentul acela, Flick se bucură enorm de ideea că va avea un băiat și a promis că dacă metoda prezentatorului chiar a funcționat, va scrie despre el în următoarea lui poezie, pentru că practic el a fost cel care le-a dat vestea cea mare primul, dar rămâne de văzut dacă a avut sau nu dreptate în acest sens. Fanii lor au rămas surprinși si văzându-in reacția fostului om de radio, aceștia speră la rândul lor ca Măruță să fi avut dreptate în tot ceea ce a zis în direct.

Citeste si:
Georgiana Lobonț, noi detalii despre sarcină. Crede că va avea...
Georgiana Lobonț, noi detalii...

„Dacă funcționează, te menționez în poezie”, a declarat Flick, la un moment dat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.