Showbiz 19 Mai 2022 16:10 de Diana Oprișan
Denisa Filcea are câteva probleme în perioada sarcinii, iar despre ele le-a vorbit chiar urmăritorilor ei de pe Instagram. Uite despre ce este vorba!

Denisa Filcea le-a făcut confesiuni fanilor

Denisa Filcea este o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Flick, iar de când au devenit soț și soție, viața lor s-a schimbat în adevăratul sens al cuvântului. Dacă înainte de nuntă nici măcar nu locuiau unul în compania celuilalt, după marele eveniment au decis că ar fi mai bine să stea în aceeași casă și să se comporte ca o familie. Mai mult de atât, el a simțit nevoia de o schimbare și pe plan profesional și a renunțat la postul lui de la radio, fiind înlocuit într-un timp foarte, foarte scurt cu nimeni altul decât Cuza de la Noaptea Târziu.

La câteva luni după ce au avut loc aceste schimbări, cei doi au făcut marele anunț cum că vor deveni părinți pentru prima dată în viața lor, iar Denisa Filcea pozează des imagini cu burtica de gravidă, spre bucuria fanilor, care adună mii de aprecieri. Vedeta crede că este cel mai frumos lucru care i s-ar fi putut întâmpla după ce și-a găsit sufletul pereche și nu pare deloc speriată, cum sunt alte femei de vârsta ei când sunt nevoite să aducă pe lume un copil.


Până acum totul a decurs de minune, dar frumoasa parteneră de viață a lui Flick a făcut niște dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre niște probleme pe care le are acum, în perioada sarcinii, dar de care speră să scape cât mai repede cu putință. Admiratorii ei s-au sperat îngrozitor, inițial, dar mai apoi au aflat că este vorba despre o răceală obișnuită, nu de coronavirus, așa cum au avut impresia. În plus, Denisa a făcut și o rană la nas, care o enervează la culme mai ales că trebuie să fie în mare formă pentru următoarea ședință pe care o va face.

”Ca în fiecare an, și anul acesta în primele zile de mari călduri, eu am răcit. Sunt aici pe ceaiuri, sper să îmi treacă până mâine și sper să scap de această rană de la nas, deoarece avem o ședință foto. Știu că sunt femei cărora le-au spus medicul că nu au voie să consume ceai în timpul sarcinii, eu beau, nu vreau să intru în discuții de genul acesta. Mulțumesc”, a spus Denisa Filcea, la Story.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.