CRBL a oferit, în urmă cu puțin timp, în care a oferit detalii din spatele camerelor de filmat de la Survivor România, pe care cei din fața micilor ecrane nu au avut de unde să le vadă. Sincer din fire, fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a spus clar și care era singura persoană căreia el i-ar fi dat marele premiu dintre cei rămași aproape de finalul competiției.

CRBL, despre ceea ce nu s-a văzut la TV

CRBL a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2022, dar din păcate, la un moment dat, acesta s-a accidentat și medicii au decis că nu mai poate intra pe traseu în starea în care se afla. Astfel, l-au sfătuit să meargă în România, să se trateze, pentru ca lucrurile să nunse agraveze, ceea ce s-a și întâmplat. El a regretat enorm faptul că nu a putut ajunge cât mai aproape de marea finală, pentru a le demonstra celor deacasă de ceea ce este în stare, dar și lui însuși faptul că este o persoană puternică. Din păcate, visul acesta nu i s-a îndeplinit și deși a fost eliminat, a continuat să își susțină foștii colegi de la distanță.

Dacă ar fi avut o putere, i-ar fi dat premiul cel mare Elenei Chiriac, pentru că ea s-a bucurat de o mai mare susținere din partea lui, datorită faptului că au făcut parte din aceeași echipă, dar și pentru că a dat dovadă încă de la început de faptul că este o persoană ambițioasă, care își dorea enorm să fie ea ce care câștigă marele premiu. De asemenea, CRBL s-a bucura și pentru reușita lui Alex Delea care a demonstrat, din punctul lui de vedere faptul că este un real supraviețuitor care își merită locul.

”Am ținut cu Elena. Mi-a plăcut și de Delea, dar am ținut cu Elena și pentru că era din echipa noastră, dar și pentru că am văzut în ea un câștigător, că e ambițioasă, am simțit-o de la început. Delea este un Vultur, totuși, o bandană roșie, deci o bucățică din mine s-a bucurat pentru că a câștigat el.

Iar pentru ce a însemnat Delea la Survivor, fără discuție, și-a meritat locul în finală, mai ales pentru ambiția lui. Mă bucur foarte mult pentru el, dar sper să înțeleagă ce înseamnă acest lucru, statutul de câștigător Survivor și sper să auzim doar de bine de el, să nu facă nefăcute, așa cum au făcut alții după ce au câștigat premiul. Dacă ar fi doar sportiv, Survivor trebuia câștigat de Delea. Dacă mă duc în zona socială și în zona de cumul, cea între ce se întâmpla în plan sportiv și în plan de supraviețuire, atunci deja am o problemă: premiul i l-aș fi dat Elenei. Fără să stau pe gânduri, sincer”, a declarat CRBL, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

De asemenea, el a spus și ce anume nu s-a văzut la TV pe tot parcursul concursului și anume faptul că pe el participarea la acest concurs l-a scutit de mersul la psiholog, deoarece nu trecea prin cea mai bună perioadă a vieții sale și în felul acesta a reușit să descopere multe lucruri despre el, despre copilăria sa și despre traumele de care a avut parte la vremea respectivă. Momentele pe care le-a petrecut cu sine au fost cele mai importante pentru el.

”Am descoperit despre mine, despre copilăria mea, nenumăratele lucruri pe care le-am făcut și de care oamenii habar nu au. Mama era educatoare și croitoreasă în timpul liber și mi-am amintit că și eu știu să fac croitorie, să cos chiar și mileuri, goblenuri, tot.

Mi-am amintit cum la 12 ani mi-am făcut grădină. Cu tot ceea ce implică, roșii, ceapă, săpat, tot, tot. Mi-am amintit cum am descoperit electromecanica, cum mergeam la gunoi și culegeam televizoare, radiouri și cum desfăceam toate piesele și le învățam”, a mai zis artistul.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.