Elena Chiriac a fost părăsită de iubit din cauza distanței, iar fostul ei partener de viață a vorbit despre decizia pe care a luat-o, la scurt timp după terminarea emisiunii Survivor România, unde tânăra a stat timp de cinci luni, timp în care nu doar că a câștigat o mulțime de fani, dar și o sumă impresionantă de bani.

Elena Chiriac, singură după terminarea emisiunii Survivor

Anul acesta, concurenții au fost plătiți mult mai bine decât cei din anii trecuți, numai premiul cel mare pe care l-a primit Alex Delea fiind în valoare de 100.000 de euro. În funcție de cum a negociat, Elena Chiriac s-a întors acasă cu aproximativ 40.000 de euro, pe care după cum a dat de înțeles îi va investi în ea și, cel mai probabil,va călători și e va bucura de toate lucrurile care i-au lipsit în toata perioada pe care a petrecut-o în jungla Dominicană, unde s-a luptat cu foamea și frigul din timpul nopții.

Ei bine, deși a câștigat din punct de vedere financiar și are parte de multă susținere din partea urmăritorilor ei de pe Instagram, se pare că nu o duce la fel de bine și din punct de vedere personal. Fostul ei partener de viață a făcut câteva declarații despre separarea lor, iar mulți dintre cei care au prins draf de ea pe parcursul emisiunii de la Pro TV nu au avut nici cea mai vagă idee că fosta Faimoasă a format un cuplu cu Cucu de la Noaptea Târziu, cel care a participat la aceeași emisiune sezonul trecut, dar care nu a rezistat atât de mult în concurs și care nu a fost alături de colegii lui de la început.

Elena Chiriac și Cucu de la Noaptea Târziu au avut parte de o frumoasă poveste de iubire, care din păcate nu a durat și despre care vloggerul a vorbit mereu extrem de frumos în interviurile sale. Recent, el a făcut o serie de declarații despre relația lor și a spus clar că distanța a fost, de fapt, cea care a stat în calea fericirii acestora, deoarece ea era mai mult plecată în Londra decât a stat în țară și le era destul de greu să petreacă timp împreună precum niște oameni normali.

„Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi.(n.r. – Motivul despărțirii) distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis «Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!».

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență. Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!»”, a declarat Cucu, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.