Alex Nedelcu și Ionuț Popa au fost puși pentru prima dată față în față, după terminarea competiției Survivor România 2022. Foștii Războinici au fost invitați în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, unde au vorbit despre întreaga experiență de care au avut parte în Republica Dominicană și unde, de asemenea, au povestit ce anume i-a deranjat unul la celălalt.

Alex Nedelcu și Ionuț Popa, despre competiția Survivor România

Foștii Războinici, Alex Nedelcu și Ionuț Popa, au făcut parte din proiectul Survivor România încă de la începutul celui de-al doilea sezon. Ambii au demonstrat că sunt doi concurenți extrem de puternici și au ajuns până în ultima parte a competiției, când doar cei de acasă au avut putere de decizie asupra viitorului lor în concurs. Nedelcu a plecat primul dintre cei doi, iar Ionuț a luptat, la un moment dat, împotriva Elenei Chiriac, care a reușit să convingă mai multe persoane de acasă să o voteze și a ajuns în marea finală alături de Alex Delea în fața căruia nu a avut nicio șansă de câștig.

Ei bine, după terminarea concursului de la Pro TV, fiecare și-a reluat viața, dar recent doi dintre dintre cei mia puternici Războinici și anume Ionuț Popa și Alex Nedelcu au fost împreună în platoul emisiunii „La Măruță”, unde au făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate.

Un moment care i-a lăsat mască atât pe cei de acasă, cât și pe concurenții care mai erau în luptă a fost cel în care Ionuț Popa a câștigat colanul de imunitate și l-a votat chiar pe prietenul lui care, după cum a spus chiar el în direct, s-a simțit trădat, mai ales că nu ajunseseră încă la individuale. Mai mult de atât, se pare că i-a cerut și o explicație pe care nu a primit-o, dar pe care spera să o audă chiar de la el atunci,

“Așa m-am simțit eu atunci, trădat. Eram la echipe atunci, nu eram la individuale. Nu mă așteptam să mă voteze, normal că am rămas surprins. I-am cerut o explicație, n-a vrut să-mi dea sau n-a știut”, a declarat Alex Nedelcu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Ionuț Popa a povestit, însă, după ce au ajuns în România de ce a făcut această alegere. De asemenea, a simțit că nimeni nu va înțelege de ce a ales să îl voteze pe Nedelcu, dar și-a asumat lucrul acesta de la bun început, chiar dacă nu a fost tratat cu aceeași monedă de către fostul Războinic, care a ales să îl nominalizeze pe TJ Miles, după ce a câștigat colanul de imunitate.

Citeste si:
Zanni l-a desființat pe Cristi Mitrea în direct: „Este o părere...
Zanni l-a desființat pe...

“Eu am spus după aceea că vreau să rămână în competiție. Mi-am asumat faptul că n-o să înțeleagă nimeni, că n-am spus de ce am făcut-o. (…) Cu siguranță cred că m-a costat, dar mi-am asumat-o. (…) De când am intrat la Tigri și Vulturi el nu-și mai aducea aportul.”, a zis Ionuț Popa, la rândul lui.

“Când am avut colanul eu puteam să-l votez, dar n-am vrut, că am zis că e din familie, că suntem familie. L-am votat pe TJ”, a mai povestit Alexandru Nedelcu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.