Iulia Albu a povestit ce anume își dorea să devină când era doar um copil, iar ocupația pe care o are la momentul actual nu era deloc pe lista sa. Nici prin gând nu îi trecea faptul că va ajunge să fie critic de modă, stilistă sau orice altceva care are legătură cu domeniul modei, deoarece gândurile sale erau mult departe de aceste ocupații pe care le are în prezent.

Iulia Albu nu se gândea că va ajunge critic de modă

Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate stiliste de la noi din țară, dar ca oricare altă persoană publică are și hateri. Unii sunt de părere că vedeta nu este deloc bună în domeniul pe care și l-a ales, iar în general acest lucru se întâmplă în momentul în care ea le critică ținutele vedetelor pe care le admiră cei care nu o la suflet pe fosta soție a lui Mihai Albu. De exemplu, recent, a luat-o la bani mărunți pe Cleopatra Stratan despre care nu are, în general, o părere prea bună și despre care nu a avut prea multe afirmați bune de făcut nici acum.

Partenera de viață a lui Edward Sanda a purtat o rochie despre care vedeta a afirmat că seamănă cu un furou și niște ochelarii care nu se potriveau ținutei pe care a ales să o poarte într-o zi extrem de importantă pentru ea și anume ziua nunții. Iulia Albu a spus că ar fi trebuit să aleagă două perechi de ochelari una pentru zi, iar cealaltă pentru noapte. Deși Dexter este unul dintre personajele ei de desene animate preferate, le-a dat un sfat celor care se află în situația Cleopatrei Stratan și anume să încerce să nu semene cu el.

Din punct de vedere al ochelarilor care îi poartă… Atunci când purtați ochelari puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru un evenimente. Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate, pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă”, a declarat Iulia Albu, la Antena Stars.

Pe vremea când era doar un copil, Iuliei Albu nici prin cap nu îi trecea faptul că va ajunge critic de modă, pentru că planurile sale păreau a fi cu totul și cu totul diferite de ceea ce face acum. La un moment dat, ea se vedea avocat, iar după un tip credea că va deveni medic veterinar, apoi medic de oameni, dar și-a luat gândul pe parcurs. A vrut să schimbe lumea și în felul acesta a ajuns cine este astăzi și este mândră de tot ceea ce a reușit să facă.

Citeste si:
Roxana Nemeș, gata să devină mamă pentru prima dată. Un mic detaliu...
Roxana Nemeș, gata să devină...

"Eu mi-am dorit sa fiu medic veterinar, apoi medic de oameni, apoi avocat, dar m-am răzgândit. Am zis că vreau să schimb lumea și am ajuns ce sunt astăzi, ce sunt acum. (...)", a declarat Iulia Albu la I.A cu Stil.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 07 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.