Roxana Nemeș este gata să devină mamă pentru prima dată, iar pregătirile au început de mai mult timp. Se pare că își dorește atât de tare să aducă pe lume un copil, încât vrea să fie absolut sigură că în momentul în care lucrul acesta chiar se va întâmpla, fiul sau fiica ei să nu ducă lipsă de absolut nimic.

Roxana Nemeș, gata să devină mamă

Roxana Nemeș se consideră o femeie norocoasă din multe puncte de vedere. Îi merge extrem de bine pe plan profesional, și-a întâlnit alesul inimii cu care s-a și căsătorit și alături de care se vede trăind pentru totdeauna și urmează să se mute în casa visurilor sale pentru care muncesc amândoi din greu și în care au fost investiți până acum mii de euro, pentru ca totul să iasă după bunul lor plac. Încă de când au început construcțiile, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a făcut vloguri de pe șantier, pentru a-și ține fanii la curent.

Nici în momentul de față nu se lasă mai prejos și le arată oamenilor care o urmăresc și care sunt interesați de acest subiect cum au evoluat lucrurile. Ei bine, ceea ce le-a atras cel mai atenția recent este o filmare în care frumoasa vedetă le prezintă internauților felul în care va arăta camera copilului, ceea ce i-a făcut și pe aceștia să creadă că Roxana Nemeș nu doar că se gândește din ce în ce mai mult la ideea de a deveni părinte, dar face și o serie de pregătiri serioase în acest sens.

Ei bine, camera copilului este una spațioasă, pentru că aceasta a fost atât dorința sa, cât și a partenerului de viață. Cei doi preferă ca lucrurile să fie clare de la început și să nu se mai chinuie pe parcurs cu asemenea aspecte. Momentan, nu au idee ce culori vor folosi, pentru că încă nu este însărcinată și nu au de unde să știe dacă vor fi părinți de fată sau de băiat și tocmai de aceea preferă să mai aștepte un timp.

„Aici este camera copilului. Și da, este mare și de asta durează. Noi am vrut de la început să o facem mai spațioasă, pentru că dacă nu o faci la început, apoi nu o mai faci. Acolo va fi un dressing pentru el, pe partea asta va fi zona de relaxare, unde să citească, unde să se joace. Pe partea asta facem un divan și pe partea asta un dulap.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Acolo un pat mare și, până va veni, ca să știm dacă va fi fată sau băiat vom lăsa alb, apoi vom pune un tapet 3 D. Când va veni vom pune ceva roz, albastru, dar să vină întâi”, a zis Roxana Nemeș, pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.