Brigitte Pastramă a avut numai cuvinte dure de zis la adresa fostului partener, Florin, din cauza tuturor situațiilor în care a fost implicată doar din cauza lui și care nu ar fi trebuit să o aibă în prim-plan, după cum chiar ea a atras atenția. Vedeta a zis tot ceea ce a avut pe suflet, fără niciun fel de reținere, despre ceea ce s-a întâmplat timp de trei ani în căsnicia lor.

Brigitte Pastramă, cuvinte dure despre Florin

Brigitte și Florin Pastramă au avut parte de o poveste de iubire cu năbădăi, iar vedeta a vrut să mai divorțeze la un moment dat, dar s-a răzgândit pe parcurs, fără să ofere prea mult explicații. După aceea, părea că lucrurile sunt mult mai bine între cei doi soți, dar numai ea știe prin câte a trecut în toți cei trei ani de căsnicie. A preferat să tacă, până i s-a umplut paharul și a ajuns la concluzia că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să meargă pe drumurile lor și să își vadă de viețile lor în liniște.

Liniște este, de fapt, ceea ce vrea Brigitte Pastramă la vârsta ei și este de părere că nu ar fi avut cum să se bucure de acest lucru, dacă ar fi continuat să stea în aceeași casă cu fostul ei partener de viață. Vedeta a povestit că a fost trasă în multe situații care i-au stricat imaginea și în care nu ar fi trebuit să se afle sub nicio formă. Tot ea a ținut să se descarce de tot ceea ce avea pe suflet, la scurt timp după ce a confirmat divorțul de Florin Pastramă și a dat de înțeles că au fost momente în care a acceptat în jurul ei persoane care nu ar fi ce să caute, printre care se află și bărbatul alături de care a stat mai bine de trei ani.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (...) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (...) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Vedeta a fost, de asemenea, întrebată dacă infidelitățile soțului au fost cele care au făcut să ia această decizie dureroasă, iar ea a negat aceste zvonuri. A declarat, în schimb, că acesta ar fi lovit-o de câteva ori și nu mai poate trece peste acele întâmplări nefericite din căsnicia lor, oricât de mult ar vrea. Își dorește să aibă parte de un trai liniștit, de una singură.

Citeste si:
Cum a încercat Brigitte Pastramă să se sinucidă. Totul s-a...
Cum a încercat Brigitte...

„De exemplu, ieri mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?”. Și multă lume mă întreabă. Ce mi-a făcut fostul meu soț Ilie a făcut-o în ascuns ... că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret. E cel mai urât lucru. Nu-i genu care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. (...) Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.