Dorian Popa și-a cumpărat mașina visurilor sale și nu regretă nicio clipă alegerea pe care a făcut-o. Artistul este nevoit să scoată din buzunar în jur de 300.000 de euro, iar momentan a plătit un avans de 20.000 de euro și este foarte mândru de lucrul acesta. Muncește din greu, iar acum nu face altceva decât să culeagă roadele muncii sale.

Dorian Popa și-a luat mașina la care a visat mereu

În urmă cu câteva săptămâni, Dorian Popa le-a făcut fanilor lui de pe YouTube câteva mărturirisiri despre mașina pe care vrea să și-o achiziționeze, dar nimeni nu l-a luat prea în serios. Acesta a muncit din greu pentru a-și îndeplini toate visurile și după ce și-a construit casa din Domnești, vloggerul a vrut să își ia o mașină care să întoarcă toate privirile și care costă o avere.

Ei bine, în cel mai recent vlog pe care l-a postat a zis că a dat avansul în valoare de 20.000 de euro pentru bolidul de lux și a recunoscut că nu există fericire mai mare pentru el în clipa de față. Nu mai este un secret pentru niciunul dintre urmăritorii lui că nu se uită la bani când vine vorba de mofturile, doar acum s-a întrecut pe sine.

Cei care îl susțin încă de la începuturile carierei sale și știu cât de mult muncește Dorian Popa, pentru a livra conținut zilnic și cât de tare se implică în proiectele sale, s-au bucurat să vadă că a reușit să își ia mașina mult visată. La început, nici măcar lui nu i-a venit să creadă că în sfârșit se va urca la volanul ei și a mai zis că nu regretă nicio clipă decizia pe care a luat-o, chiar dacă va fi nevoit să aștepte șapte luni până va veni ziua în care o va primi, iar până atunci se consolează cu ideea că a reușit să își îndeplinească una dintre cele mai dorințe.

‘’Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro. Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: «Domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum». E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia). Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine. Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci'’, a declarat Dorian Popa, pe canalul lui de YouTube.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.