Showbiz 20 Mai 2022 15:46 de Diana Oprișan
Un lucru este clar și anume că Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba de mofturile sale, iar în viitorul apropiat va intra în posesia mașinii visurilor sale, care nu este deloc una ieftină. În urmă cu câțiva ani, vloggerul nici măcar nu îndrăznea să viseze că va sta la volanul unei astfel de mașini.

Dorian Popa culege roadele muncii sale

Dorian Popa a muncit din greu și încă o face, motiv pentru care nu își permite să plece nici măcar într-o vacanță. Nu s-a pus niciodată problema de bani, doar că vloggerul nu vrea să piardă deloc timpul, deoarece în cazul lui banii chiar înseamnă bani. Artistul și-a cucerit publicul cu vlogurile zilnice pe care le face, dar și cu sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Nimeni nu contestă faptul că muncește pentru toate lucrurile pe care le are și că acum nu face altceva decât să culeagă roadele muncii sale.

După ce și-a construit casa visurilor sale și după ce a condus cele mai bune mașini apărute pe piața din România, acum artistul este pregătit să urce la volanul mașinii la care visează de o bună bucată de timp și pe care nu o ca achita în rate, deoarece nu i-ar plăcea să blocheze anumite sume de bani și pe care o va primi direct de la reprezentanță. Din câte a povestit chiar el, bolidul pe care îl va cumpăra este un model unic pentru care va fi nevoit să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin decât 280.000 de euro, iar pe data de 1 iunie va plăti deja un avans.

În ceea ce privește o eventuală vacanță, Dorian Popa nu se grăbește deloc, pentru că mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le rezolve înainte să se poate relaxa, așa cum se cuvine. Vloggerul a mai povestit și că o singură cusătură îl costă 800 de euro, așadar va avea nevoie de bani și să o întrețină, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu îi stă gândul la relaxare.

„Știi când am fost ultima oară în vacanță? Și asta însemnând peste 2 zile. Acum 6 ani. Fără să fie cu vreun concert, deal, instastory, orice. De 6 ani nu am mai fost. Dar nu mă grăbesc. Mai stau un pic. Pe 1 iunie mă duc și dau avansul la Lamborghini.

Nu am cum să mă duc în vacanță după ce dau avans că după vine Lamborghini și nu ai cu ce să-l iei. Sunt fericit că munca mea este un concediu, o distracție și atunci nu simt foarte tare nevoia, că nu sunt încleștat nici la birou. Eu mă distrez”, a declarat Dorian Popa, pentru ego.ro.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.