Showbiz 31 Mai 2022 13:04 de Diana Oprișan
Alexia Eram a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții și le-a vorbit fanilor ei de pe Instagram despre motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri, moment în care aceștia s-au îngrijorat și mai tare având în vedere faptul că a fost absentă o bună bucată de timp de pe social media.

Motivul pentru care Alexia Eram a ajuns la spital

Alexia Eram a avut niște luni foarte aglomerate în care a călătorit, a muncit la tot felul de proiecte, iar recent s-a întors din Maldive unde a călătorit alături de iubitul ei, Maro Fresh. Fiica Andreei Esca nu a uitat de fanii ei în tot acest timp, în ciuda faptului că era destul de ocupată și ar fi trebuit să se bucure de puținele momentele libere pe care le-a avut. Tânăra a împărtășit cu admiratorii ei din mediul online mai multe imagini din locurile pe care le-a vizitat, iar când brusc a dispărut din mediul online fără a oferi niciun fel de explicații, cei care o urmăresc la orice pas au crezut că i s-a întâmplat ceva rău.

Un timp, partenera de viață a lui Mario Fresh a preferat să păstreze tăcerea și nimeni nu a știut exact care este motivul absenței sale de pe Instagram. Alexia Eram a venit mai apoi și cu niște explicații, fiind recunoscătoare pentru faptul că unii oameni chiar s-au gândit la ea și i-au transmis o mulțime de gânduri frumoase prin intermediul mesajelor.

Ei bine, se pare că fiica Andreei Esca a ajuns de urgență pe mâinile cadrelor medicale, în mijlocul nopții, după ce i-a fost rău pe tot parcursul zilei. Odată ajunsă la spital, ea a aflat că are o toxiinfecție alimentară din cauza unor alimente pe care le-a consumat de la un fast-food. Din fericire, problema pe care a avut-o s-a rezolvat cu o simplă perfuzie, iar la momentul actual, starea ei este mult mai bună. Nici Mario Fresh nu s-a simțit prea bine, iar zilele acestea s-a pozat și el având la mână niște perfuzii, dând de înțeles că este vorba despre un boost de energie.

„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea. Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a povestit Alexia Eram, pe contul ei Instagram.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.