Showbiz 28 Mai 2022 11:29 de Diana Oprișan
Alexia Eram a spus, în sfârșit, adevărul despre nunta cu Mario Fresh, după ce au apărut mai multe zvonuri în mediul online legate de acest subiect. Mulți dintre fanii lor au vrut să afle chiar de la fiica Andreei Esca dacă ea și partenerul ei de viață sunt pregătiți pentru a păși împreună în fața altarului.

Alexia Eram, despre nunta cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație care durează de mia bine de cinci ani de zile, iar mulți dintre cei care îi urmăresc încă de la înceturile lor nu au înțeles prea bine de ce nu au dus încă relația la un alt nivel. După ce au început să apară zvonuri legate de faptul că sunt pregătiți să ajungă în fața stării civile, dar și a altarului, unii au vrut să afle de la unul dintre ei adevărul, iar cea care a decis să ofere un răspuns și câteva explicații în acest sens a fost nimeni alta decât fiica Andreei Esca.

Ea a zis că atât ea, cât și iubitul ei sunt prea tineri și nu se gândesc la căsătorie în acest moment, chiar dacă sunt împreună de aproape șase ani de zile. Influencerița este de părere că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor și că încă nu a existat o cerere în căsătorie și se pare că nici nu va exista prea curând, pentru că nu se grăbește niciunul dintre eu în acest sens. Ambii vor să se mai bucure de viață și să se distreze, pentru că încă mai au vârsta potrivită pentru acest lucru.

‘’Cred că suntem foarte tineri și nu ne gândim la căsătorie acum. Suntem împreună de aproape 6 ani. Nu a existat vreo cerere în căsătorie. Mai așteptăm, ne distrăm, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor’’, a declarat Alexia Eram, pentru viva.ro.


Cei doi îndrăgostiți au fost de curând într-o vacanță în Maldive unde, din nefericire, au avut parte și de o experiență neplăcută care le-a lăsat un gust amar și despre care fiica prezentatoarei de la Pro TV a povestit în cadrul unei emisiuni. Ei bine, Mario Fresh a scăpat camera de filmat a iubitei sale în larg și în mod clar nu au mai putut să o recupereze, iar ziua lor a fost ruinată total. Alexia Eram voia să filmeze câteva ceva pentru canalul ei de YouTube, pentru a le arăta fanilor ei cum s-au distrat în Maldive, dar toate planurile lor au fost stricate și s-au resmnat cu ideea mai apoi.

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

„Am fost în Maldive și mi-am scăpat camera în ocean și acum e pe fundul pe oceanului, probabil. Era pe filmat, adică, probabil acum încă filmează, rechini sau nu știu ce.

I-am dat-o lui Mario, el a scăpat-o din mână. Eu am aruncat-o fără husă sau fără vreun băț din ăsta. S-a dus fix în hău, nu eram lângă corali sau ceva de genul ăsta. Am plâns rău de tot, am făcut o criză. Aveam și filmări pe care nu am apucat să le scot, am zis să se mai strângă”, a povestit Alexia Eram, în emisiunea Exclusiv VIP.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.