Showbiz 31 Mai 2022 08:41 de Diana Oprișan
Laurențiu Reghecampf a spus clar care este cel mai scump lucru pe care îl are și foarte puține sunt persoanele care se așteptau la un asemenea răspuns din partea lui. O parte dintre oamenii care îl urmăresc încă de la începuturile carierei sale credeau că va vorbi despre lucrurile materiale, ceea ce în realitate nu s-a întâmplat.

Laurențiu Reghecampf, despre adevărata lui avere

Anamaria Prodan a ieșit în față, în repetate rânduri, cu declarații în care susținea că fostul ei partener de viață a făcut avere doar cu ajutorul ei și că dacă ea nu ar fi existat în viața lui, nu ar fi reușit nimic. O vreme, Laurențiu Reghecampf s-a abținut de la orice fel de comentariu legat de acest subiect, dar recent nu a mai rezistat și a făcut și el o serie de mărturisiri pe marginea acestui subiect.

Din câte a zis chiar antrenorul, el nu a fost niciodată de acord cu faptul că fosta lui soție se lăuda cu lucrurile materiale pe care le avea, pe care el nu pune neapărat un preț important. De asemenea, a recunoscut că prima lui condiție la semnarea unui contract este ca sumele de bani pe care le câștigă să fie unele confidențiale.

„Niciodată nu vorbesc despre acest lucru și niciodată nu am vorbit despre contractele mele. De aia v-am spus că sunt foarte multe lucruri unde eu cu Ana am fost paraleli. Este prima condiție pe care o pun în momentul în care semnez un contract: sumele sunt confidențiale. Nu cred că este o mândrie să ieși în față să spui ‘câștig nu știu câte milioane’ ”, a povestit Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Proapătul tătic a mai spus că, din punctul lui de vedere, nu este o mândrie să te lauzi pe internet sau la TV cu sumele de bani pe care le câștigi, așa cum proceda Anamaria Prodan, pentru că altele sunt cu mult mai importante pe acest pământ. Se pare că între cei doi doi foști soți au existat mai multe discuții pe marginea acestui subiect de-a lungul timpului, dar ea nu a ținut niciodată cont de spusele lui. În cadrul aceluiași interviu, Laurențiu Reghecampf a spus clar care este cel mai scump lucru pe care îl are și nu este vorba despre nimic material, ci despre băieții lui, pe care îi iubește mai mult decât orice pe lume.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

„În același timp, cred că îți atragi foarte multă antipatie, iar nu știu de ce ar interesa pe cineva câți bani câștig eu.Ăsta este lucrul pe care l-am urât cel mai mult și am avut discuții foarte aprinse cu ea datorită acestui subiect. Nu mi-a plăcut acest lucru: să spui că ai, să arăți, să faci poze. Niciodată nu am fost de acord cu aceste lucruri.

Am multe lucruri scumpe. Nu pot să stau acum să… Cred eu că cel mai scump lucru pentru mine sunt băieții mei”, a mai zis el, în cadrul aceleiași emisiuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.