Showbiz 30 Mai 2022 14:29 de Diana Oprișan
Laurențiu Reghecampf are tot mai multe apariții în ultima vreme, iar după ce a fost invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, a acceptat și invitația lui Denise Rifai de a merge în platoul emisiunii de la Kanal D. În cadrul acesteia, a făcut o serie de dezvăluiri despre divorțul de fosta parteneră.

Laurențiu Reghecampf, despre momentul pierderii fiicei sale

Laurențiu Reghecampf nu a avut o viață lipsită de probleme nici înainte de a o cunoaște pe Anamaria Prodan și a vorbit despre toate problemele acestea în cadrul unui podcast. Pe vremea când juca la Steaua, partenera li de viață de la vremea respectivă a adus pe lume pe fetiță, care la vârsta de opt luni a avut o problemă la inimă, motiv pentru care au fost nevoiți să o opereze la inimă. Micuța a fost lăsată deschisă timp de 24 de ore și din fericire nu a rezistat intervenției respective. A fost un an foarte greu pentru amândoi, mai ales că era primul lui copil.

„A fost un moment dificil atunci în viața mea. A fost primul copil pe care l-am avut cu Mariana. La vârsta de 8 luni am descoperit că are o problemă la inimioară, avea tetralogia fallot, inima nu se împărțise exact în cămăruțe și a trebuit să o operăm.

În perioada aia eu jucam la Steaua, am dus-o la Cluj, am operat-o, doctorul ne-a spus că operația a reușit, dar trebuie lăsată deschisă 24 de ore, așa se face la operația la inimă, să vadă exact cum decurg lucrurile după aia. Din păcate, n-a reușit. La un an și o lună a fost operația. Așa am pierdut-o.", a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

Recent, acesta a fost invitat și în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dat din casă și unde a povestit care sunt motivele pentru care a decis să pună capăt căsniciei cu Anamaria Prodan, motiv pentru care impresara s-a enervat la culme și a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată, pe contul ei oficial de Instagram. Vedeta l-a jignit pe fostul ei soț, despre care a afirmat că a fost obligat să facă toate acele declarații de către actuala lui iubită.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

La un moment dat, el a vorbit și despre tatuajul pe care îl are cu fosta lui parteneră de viață și pe care se pare că nu are de gând să îl șteargă și nici să îl acopere, ci să îl adauge lângă el pe fiul lui, Liam, care a venit pe lume luna aceasta și de care este foarte mândru. Având în vedere că are deja 47 de ani, este de părere că este mult prea târziu pentru asemenea schimbări în viața lui, așa că preferă să lase lucrurile așa.

"Nu, nu am șters niciun tatuaj. Nu m-am interesat la nicio clinică să șterg tatuajele. Mă gândesc să mai fac încă un tatuaj, pentru că mai am un băiat, mă gândesc să fac o poveste. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Deocamdată tatuajele rămân", i-a spus Laurențiu Reghecampf lui Denise Rifai.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.