Showbiz 30 Mai 2022 11:57 de Diana Oprișan
Anamaria Prodan a avut o reacție acidă, după apariția fostului ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Îndrăgitul antrenor a mărturisit care este motivul pentru care a decis să pună capăt căsniciei, aducând în discuție și episodul peste care nu a putut trece și al cărei personaj principal a fost chiar impresara.

Anamaria Prodan, reacție acidă după apariția fostului soț la Kanal D

Seara trecută, Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut o serie de dezvăluiri despre fosta lui părteneră de viață. Acesta a povestit că episodul în care impresara l-a lovit pe Dan Alexa și despre care toată lumea a scris la vremea aceea a cântărit greu în căsnicia lor și că aceasta este principala cauză a divorțului. Antrenorul a mai zis că ar fi trebuit să depună actele de divorț încă de pe atunci, pentru că acceptând să locuiască în aceeași casă cu ea nu a făcut altceva decât să îi dea niște speranțe false.

La vremea respectivă, fostul partener de viață al Anamariei Prodan se afla în Dubai alături de cei doi fii ai lui, iar cel mai tare l-a afectat faptul că Bebe a văzut întreg scandalul în care mama sa a fost implicată la TV, iar el nu a avut nicio putere să oprească lucrul acesta. Odată cu trecerea timpului, el a ajuns la concluzia că este mult mai bine atât pentru el, cât și pentru copiii lui să rupă orice fel de legătură cu impresara, iar acum și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei care l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume și care, în urmă cu doar câteva zile, l-a făcut tată pentru a treia oară.

Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți. Nu am putut să-i spun lui Bebe.

Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci.”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.

Așa cum era de așteptat, Anamaria Prodan a avut o reacție acidă, la scurt timp după ce fostul ei soț a ieșit în față cu asemenea declarații și totul s-a întâmplat pe rețelele sociale, cel mai probabil, pentru a se asigura că afirmațiile sale ajung la cât mai multe persoane. Impresara l-a numit pe Laurențiu Reghecampf ”papagal”, spre amuzamentul celor care o urmăresc și care sunt de partea ei, încă de când a început scandalul pe marginea divorțului.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

”Papagalii vorbesc mult și frumos dar nu pot zbura și nu pot face lucruri mărețe , vulturii sunt silențioși și de fiecare data zboară atât de sus incat ating cerul”, a spus Anamaria Prodan, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.