Showbiz 30 Mai 2022 10:51 de Diana Oprișan
Laurențiu Reghecampf a spus de ce a divorțat, de fapt, de Anamaria Prodan în cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. A existat un episod din viața lor în care personalul principal a fost fosta lui parteneră de viață și peste care, oricât de tare ar fi încercat, nu a putut trece.

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre divorțul de Anamaria Prodan

Antrenorul Universității Craiova a acceptat invitația de a merge la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde așa cum era de așteptat a primit cele mai picante întrebări din partea prezentatoarei, iar cele mai multe dintre ele s-au învârtit în jurul mariajui cu Anamaria Prodan. După aproximativ 15 ani de căsnicie, acesta a decis să se despartă de ea, dar nimeni nu a înțeles clar care a fost motivul până la momentul actual și ce anume l-a afectat pe Reghe, astfel încât să depună actele de divorț.

Se pare că momentul în care impresara l-a lovit pe Dan Alexa a cântărit mult în căsnicia lor și chiar dacă a încercat să treacă peste acel moment, nu a avut puterea să o facă. Antrenorul este de părere că ar fi trebuit să pună punct încă de pe atunci și îi pare rău că nu a făcut-o și că i-a dat speranțe false fostei soții. În timp ce toată lumea scria despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, el era plecat cu cei doi fii ai lui în Dubai și cel mai tare l-a durut faptul că Bebe vedea tot ceea ce se întâmpla cu mama lui și nu îi era deloc ușor.

“Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică.

Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți. Nu am putut să-i spun lui Bebe. Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci.”, a povestit Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si:
Jorge, adevăratul motiv pentru care a decis să divorțeze de soția...
Jorge, adevăratul motiv...

Mai apoi, Denise Rifai a fost curioasă să afle chiar de la invitatul care dintre ei doi a fost cel care a înșelat primul, iar el nu a refuzat să îi ofere răspunsul mult așteptat. Antrenorul a spus că nu știe în mod clar dacă fosta lui soție i-a fost sau indifidelă, pentru că nu a prins-o niciodată în fapt, dar nici nu s-a gândit vreodată că ar fi în stare de una ca asta. Deși au fost multe neînțelegeri între ei, Laurențiu Reghecampf nu s-a gândit să își șteargă tatuajul cu fosta soție, ba chiar își dorește să își facă unul și cu ultimul copil venit pe lume și să aibă pe piele povestea vieții sale. Crede că la vârsta de 47 de ani nu mai este cazul pentru o astfel de schimbare.

“E greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, care nu a părut un gest de ceartă, mi s-a părut clar că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Nu am urmărit acest lucru, nu am urmărit persoana de lângă mine.”, a mai spus antrenorul.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.