Showbiz 31 Mai 2022 08:18 de Diana Oprișan
Alex Nedelcu a fost eliminat din cadrul competiției Survivor România, în cadrul semifinalei care a avut loc seara trecută. Cel mai mare regret al fostului Războinic este că nu a reușit să ajungă în marea finală a emisiunii și să se lupte cot la cot cu colegii lui pentru suma de 100.000 de euro și pentru mult râvnitul trofeu.

Alex Nedelcu, mărturisiri emoționante înainte de plecare

Pentru Alex Nedelcu lupta pentru marele premiu al emisiunii Survivor România a ajuns la final în cadrul ediției de seara trecută. Mai rămăsese doar un pas pânâ la marea finală a concursului de la Pro TV și numai trei dintre ei au avut norocul de a se califica, iar printre aceștia nu s-a aflat și fostul Războinic, care și-a luat la revedere de la colegii lui cu ochii în lacrimi. Plecarea lui i-a lăsat mască pe Elena Chiriac, Alex Delea și pe Ionuț Popa, care nu e așteptau ca el să nu mai primească susținere chiar acum, pe ultima sută de metri.

Unul dintre cele mai mari regrete pe care le are în ceea ce privește participarea sa în concurs este faptul că nu a ajuns în finală, dar acest lucru nu a depins neapărat de el, ci de cei de acasă care nu i-au oferit atât de multe voturi câte ar fi meritat, așa că a fost nevoit să renunțe la visul lui de a fi marele câștigător al competiției. Acesta a mărturisit înainte de a-și lua la revedere de la colegii lui că, pe viitor, când se va gândi la Survivor își va aminti de toate momentele frumoase pe care le-a trăit alături de colegii lui, de prietenii pe care și i-a făcut și la care ține mult.

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele. De fiecare dată când îmi voi aminti de Survivor. Îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici. Mi-am făcut și prieteni. Vă pup și vă iubesc!”, a declarat Alex Nedelcu, după eliminarea sa din concurs.

Cei care nu au fost prea fericiți în ceea ce privește eliminarea lui Alex Nedelcu din concurs au fost fanii acestuia, care l-au votat, care l-au susținut și care au sperat că el va fi marele câștigător al acestui sezon. Unii au transmis în secțiunea de comentarii că el era singurul care merita să plece acasă cu trofeul și că Elena Chiriac nu își are locul în marea finală, deoarece nu se ridică la nivelul celorlalți concurenți. O altă persoană a ținut să precizeze că sunt eliminați cei mai buni dintre ei, pentru ca în final să câștige Elena.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

„Dacă era vreunul în competiția asta care merita sa câștige, era Nedelcu. Țin să cred ca deciziile sunt luate de cineva din spatele camerelor de filmat. În fine. Alt Survivor, nici nu mai urmăresc”, „Nedelcu a fost mult peste Ionuț la trasee, nu merita să iasă el. Ce să mai vorbim de Elena…”, „Se vede de la o poștă că elimină pe cei buni sa rămână singura Faimoasa, să ia și cupa. Cum e posibil cu rezultatele ei încă sa mai fie în emisiune? Rușine! Bravo, Nede, pentru mulți, tu ești un câștigător”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.