Showbiz 30 Mai 2022 16:15 de Diana Oprișan
Anamaria Prodan își acoperă tatujul cu Laurențiu Reghecampf și a luat decizia aceasta, în urma apariției fostului ei partener de viață din cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Mărturisirile pe care acesta le-a făcut despre ea, despre căsnicia lor eșuată și despre decizia de a divorța au fost cele care au enervat-o pe îndrăgita impesară.

Anamaria Prodan vrea să își acopere tatuajul cu Reghe

Decizia lui Laurențiu Reghecampf de a merge în platou emisiunii pe care o moderează Denise Rifai nu a fost un motiv de bucurie pentru fosta lui parteneră de viață, despre care a primit extrem de multe întrebări. Antrenorul nu s-a temut să ofere răspunsuri chiar și celor mai incomode și picante întrebări, iar la un moment dat a dezvăluit că motivul pentru care a vrut să divorțeze de Anamaria Prodan a fost chiar episodul cu Dan Alexa, în jurul căruia au fost foarte multe discuții la vremea respectivă.

El a vrut să precizeze că ar fi trebuit să depună actele de divorț încă de pe atunci, dar nu l-a lăsat inima, mai ales că se gândea și la suferința copiilor lui, dacă s-ar fi întâmplat în felul acesta. Scandalul cu Alexa a fost picătura care a umplut paharul din punctul lui de vedere și oricât de tare a încercat să treacă peste nu a reușit lucrul acesta. Tot în cadrul emisiunii de la Kanal D, el a vorbit și despre tatuajul pe care îl are cu impresara și pe care nu are de gând să îl șteargă.

Anamaria Prodan nu a putut sta cu mâinile în sân, iar imediat după ce a urmărit interviul cu Laurențiu Reghecampf de la Kanal D, a făcut și câteva declarații despre toate cele susținute de cel care i-a fost partener de viață mai bine de 15 ani. În timp ce el a recunoscut că nu îți va acoperi tatuajul cu chipul, ea a promis că în cursul săptămânii viitoare, ea va merge să facă un mare trandafir pe fața lui și a dat de înțeles că nimeni și nimic nu îi va schimba decizia.

”La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Tot antrenorul a povestit că nu este sigur de faptul că fosta lui parteneră de viață l-a înșelat, deoarece nu a prins-o niciodată în fapt și nici nu a luat vreodată în calcul varianta că ea i-ar putea face una ca asta.

“E greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o. (…)

Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Alexa, momentul când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment”, a povestit antrenorul în cadrul emisiunii pe care o moderează Denise Rifai.

Citeste si:
Cătălin Bordea, glume pe seama Liviei. Regretă sau nu că și-a...
Cătălin Bordea, glume pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.