Showbiz 29 Mai 2022 10:13 de Diana Oprișan
Marian Drăgulescu a oferit un interviu, în care a vorbit despre întreaga experiență de care a avut parte în cadrul competiției de la Pro TV, Survivor România. Sportivul s-a gândit de foarte multe ori, la fel ca toți ceilalți colegi ai lui, la trofeul pe care doar unul dintre ei va reuși să îl ridice deasupra capului în marea finală de pe 31 mai.

Marian Drăgulescu, despre Survivor România

Deși se vedea în marea finală și, cine știe, câștigând marele premiu și după ce în prima zi a luptelor individuale s-a clasat pe primul loc, acesta a fost eliminat. În zilele imediat următoare, nu a mai avut aceeași performanță și a rămas în mâna celor de acasă să îi decidă soarta în cadrul concursului Survivor România. Având în vedere că nu a primit suficiente voturi din partea telespectatorilor, fostul mare gimnast al României a fost eliminat din concurs și a oferit câteva declarații despre experiența de care a avut parte în Republica Dominicană, cu bune, dar mai ales cu rele.

Marian Drăgulescu a fost unul dintre cei mai puternici Faimoși și multă lume paria pe faptul că va ajunge să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro, dar norocul nu a fost de partea sa și în ultimele ediții ale concursului. Ei bine, el este conștient că nu va mai avea parte de o experiență asemănătoare vreodată în viața lui și tocmai din acest motiv a încercat să se bucure de fiecare moment, chiar dacă în unele zile era nevoit să se confrunte cu lipsa hranei, cu frigul din timpul nopții, dar și cu ploaia.

Concurentul în vârstă de 41 de ani a fost, de asemenea, foarte atent la cei din jurul lui și s-a străduit să nu îi deranjeze pe colegii lui și crede că a rezistat atât de mult în competiției datorită faptului că a avut multă răbdare și pentru că a fost foarte atent la ceea ce se petrecea în jurul lui.

„Așa este, am reușit pentru că am avut răbdare, am fost atent la tot ce se întâmpla în jurul meu, nu mi-am dorit să deranjez pe nimeni, dar în același timp am fost permanent în alertă, la cum să mă apăr de ceilalți concurenți, de ploaie, de foame, de frig, și am încercat cât am putut de mult să mă concentrez pe joc, să înțeleg regulile, să aduc puncte, și să rămân sănătos.”, a declarat fostul concurent de la Survivor România, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Noul dispozitiv ce poate aduce plus valoare în stilul de viață
Noul dispozitiv ce poate...

Chiar dacă nu a reușit să câștige el marele premiu Survivor România, acesta nu are niciun regret în ceea ce privește plecarea sa din concurs. Marian Drăgulescu este, în schimb, foarte recunoscător și mândru pentru faptul că a reușit să treacă peste toate provocările din concurs.

„Sigur că m-am gândit și eu la trofeu, la ce emoții și la ce bucurie imensă ar fi fost pentru mine, familia mea și pentru cei care m-au susținut. Chiar mi-am imaginat cum aș fi ridicat trofeul deasupra capului. Dar nu plec cu regrete de aici, din contră, sunt mândru și recunoscător, pentru că am reușit să trec cu bine peste toate provocările, știu că tot ceea ce a ținut de mine am făcut, iar ce nu a mai fost în controlul meu îl numesc destin, și îl accept întotdeauna cu brațele deschise.”, a mai spus fostul Faimos pentru sursa citată.

Citeste si:
Cum a devenit cunoscută suedeza Loreen, câștigătoarea Eurovision 2023
Cum a devenit cunoscută...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.