Showbiz 28 Mai 2022 12:05 de Diana Oprișan
Anca Serea și Adi Sînă au refuzat să plece în America Express, după ce ar fi primit o ofertă de nerefuzat, în fața căreia alte vedete nu ar fi stat să se gândescă prea mult. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, ea a explicat de ce au decis într-un final să nu intre în acest proiect, ale cărui filmări au început deja.

Anca Serea și Adi Sînă au refuzat participarea la America Express

Anul acesta, Asia Express se transformă în America Express, iar cele nouă echipe care vor face deliciul telespectatorilor în noul sezon al emisiunii de la Antena 1 au început deja filmările. Cei care au acceptat provocarea de a se bucura de una dintre cele mai grele și frumoase experiențe din viața lor sunt: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele acestuia, Dinu, Bruja bunul ei prieten, Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, Cătălin Scărlătescu și frumoasa lui parteneră de viață, Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Văzând lista concurenților, fanii emisiunii au ajuns imediat la concluzia că urmează un sezon extraordinar, pe care îl vor urmări cu mare drag și care va fi plin de momente amuzante. Curioșii mai au de așteptat până în toamna acestui an, când va începe să se difuzeze America Express.

În timp ce unele vedete și-au dorit enorm să aibă parte de o asemenea experiență, altele nici nu au vrut să audă, deși li s-a făcut o ofertă de nerefuzat din punct de vedere financiar. Anca Serea a povestit și de ce ea și partenerul ei de viață au considerat că nu ar trebui să se implice, după ce au luat în calcul mai multe considerente. Ambii au ajuns la concluzia că acest format nu li se potrivește în nicium fel și că sunt alte persoane care au mult mai multă energie care merită să ajungă acolo.


‘’Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie'’, a declarat Anca Serea, pentru playtech.ro.

Citeste si:
Anca Serea, declarații despre felul în care a ales să își educe...
Anca Serea, declarații despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.