Showbiz 25 Mai 2022 12:15 de Diana Oprișan
Concurenții de la America Express au dat câteva declarații de la aeroport, înainte de a pleca în aventura vieții lor. A mai rămas foarte puțin timp până când vor începe filmările pentru îndrăgita emisiune pe care oamenii urmări începând din toamnă doar pe Antena 1.

Concurenții, declarații despre America Express de la aeroport

America Express continuă! Cei 18 concurenți ai acestui sezon sunt gata pentru a avea parte de una dintre cele mai tari experiențe din viața lor, iar în dimineața zilei de 25 mai, aceștia au avut zborul către Mexic, de unde va începe și aventura lor. Înainte de a decola, aceștia au dat câteva declarații direct de la aeroport, în care au mărturisit care sunt gândurile care îi încearcă înainte de a începe concursul, ce așteptări au, dar și cât de greu le va fi să stea atât departe de cei dragi timp de aproximativ două luni, în funcție de cât rezistă fiecare dintre.

Încă din sezoanele trecute, este cunoscut faptul că probele la care sunt supuși concurenții nu sunt deloc unele ușoare, că sunt nevoiți să supraviețuiască zilnic cu doar un dolar și că trebuie să se descurce așa cum știu ei mai bine în ceea ce privește transportul și cazarea. Dacă pentru unii aceste lucruri li le sa par foarte, foarte grele sau chiar imposibile nu este deloc cazul lui Cătălin Scărlătescu. Îndrăgitul chef face echipă cu frumoasa lui iubită, Doina Teodoru. Are mare încredere că se vor descurca de minune și că vor face față provocărilor din concurs.

„Până la urmă, toate echipele trebuie să facă cu mâna, trebuie să caute cazare. Eu am făcut de mai multe ori pe milogul, când eram mai tânăr, mă rugam de fete când eram în Costinești să mă lase să dorm la ele”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, pentru Antena Stars.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au mărturisit și ele că sunt pregătite să petreacă timp de calitate împreună și să ducă la bun final toate probele din concurs, mai ales că știu faptul că toți cei dragi au mare încredere în ele și în faptul că sunt niște persoane puternice și ambițioase. Din câte a povestit chiar fosta parteneră de viață a lui George Burcea, fiicele ei nu au noțiunea timpului și nu ai idee cât de mult va lipsi, de fapt, mama lor și chiar i-au făcut o listă cu niște cadouri pe care vor să le primească din partea mamei lor.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

„Peste mări și țări, peste oceane și văi, departe de casă. Dar în aventura vieții noastre pentru că după 20 de ani, după o perioadă nedeterminată de timp vom din nou amândouă. Doar noi amândouă”, au spus vedetele, inainte de plecarea lor din țară.

La rândul lui, Cătălin Bordea a recunoscut că nu îi va fi dor de nimic din țară în afara soției sale, pe care o iubește enorm și de care nu a mai stat departe atât de mult timp.

”E foarte greu. N-o să-mi fie dor de nimic din țară în afară de soție. O să plângă un pic spre casă, dar o să fie bine. Oamenii sunt răi. Omul când te vede frumos și sănătos, te votează să te elimine, să te dea afară. Noi suntem mari creatori de frustrări”, a povestit Cătălin Bordea.

Citeste si:
Emily Burghelea a tras o sperietură sora cu moartea. Cu ce probleme...
Emily Burghelea a tras o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.