Anca Serea este mămică a 6 copii și, pe cât de frumos poate părea, pe atât este de greu. Recent, vedeta a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în educația celor mici, dar și despre stilul de parenting după care se ghidează.

Anca Serea și Adrian Sînă nu sunt doar o prezență cunoscută în lumea showbiz-ului românesc, ci și un exemplu de părinți devotați și plini de înțelepciune în creșterea celor șase copii ai lor. Invitați recent în podcastul lui Mihai Morar, cei doi au dezvăluit filosofia lor legată de creșterea copiilor, subliniind importanța blândeții și a exemplelor pozitive.

Având șase copii, Anca Serea și Adrian Sînă se implică cu devotament în educația și formarea micuților lor. În cadrul interviului, fosta prezentatoare tv a subliniat dorința sa de a le oferi copiilor un mediu plin de liniște și echilibru.

"Jonglăm cu el. Avem niște principii de la care cel puțin eu nu mă abat sub nicio formă. Niște reguli, eu le spun de bun simț. Dar încercăm, pentru că suntem niște persoane puțin mai cunoscute, au fost tot felul de momente în care ei s-au simțit cu o oarecare presiune asupra lor, încercăm să creștem niște copii normali, niște copii care să fie curajoși, echilibrați, asumați", a declarat Anca Serea, evidențiind importanța unei creșteri sănătoase și echilibrate pentru copiii lor.

Adrian Sînă a subliniat, de asemenea, angajamentul lor față de un stil de parenting pozitiv, care promovează înțelegerea și comunicarea, în locul pedepselor și al rigori excesive.

„Parentingul cu blândețe, categoric. (…) Noi cu copiii facem asta, parentingul pozitiv, clar!”, a spus artistul.

Deși Anca Serea și-a lăsat cariera de prezentatoare TV în urmă pentru a se dedica mai mult familiei și afacerilor personale, nu și-a pierdut niciodată interesul pentru bunăstarea și evoluția copiilor săi. Ea a evidențiat modul în care investiția de timp și afecțiune în copii poate face diferența în formarea lor ca indivizi.

"Sunt tipul de copii care nu ne-au dat aproape niciodată motive să ne ieșim din fire și cred că contează enorm. În general copiii sunt oglinda părinților și ceea ce investim în ei și aș recomanda să investim timp în primul rând. Pe lângă afecțiune, cred că este cel mai mare dar pe care putem să-l facem copiilor noștri”, a mai precizat ea.

Citeste si:
Ianis Hagi și Elena, un Crăciun special. Au devenit soț și soție:...
Ianis Hagi și Elena, un...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2024 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.