Showbiz 28 Mai 2022 08:51 de Diana Oprișan
Având în vedere că au trecut deja cinci ani de când au decis că ar fi mai bine pentru amândoi să divorțeze, mulți au fost curioși să afle care este relația lor de la momentul actual și cum se descurcă stând în aceeași casă nemaifiind un cuplu. De data aceasta, nu el a fost cel care a oferit declarații despre acest subiect, ci frumoasa artistă care și-a deschis inima în fața celor care o iubesc.

Cum se înțelege Connect-R cu Misha

Connect-R și Misha s-au văzut, s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar după doar patru luni de relație, au decis să meargă împreună în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului, pentru a-și uni destinele. Toate acestea se întâmplau în anul 2013.

Având în vedere faptul că s-au grăbit destul de tare cu toate demersurile, mulți au pariat pe faptul că povestea lor nu va dura prea mult timp și nu s-au înșelat deloc, deoarece îndrăgiții au decis să pună capăt căsniciei lor în anul 2017, moment în care toată lumea a luat foc, pe motiv că unii nu au înțeles de ce au decis să divorțeze luând în calcul faptul că păreau fericiți împreună și că venise pe lume și fiica lor, Maya, pentru care oricare dintre ei ar fi dispus pentru orice sacrificiu. Fiica lor a fost binecuvântare pentru ei și chiar și la momentul actual se ocupă amândoi de creșterea ei și locuiesc în aceeași casă, deși nu mai au nicio legătură unul cu celălalt, singura care îi unește fiind micuța lor.

În urmă cu puțin timp, fosta soție a lui Connect-R a dat un interviu în care a vorbit despre artist, despre felul în care se înțeleg acum, dar și despre modul în care se ocupă de creșterea Mayei. Ei bine, cântăreața a început prin a povesti despre felul în care se temea de ideea de a fi mamă, doar din cauza criticilor pe care le primea din partea altor părinți, dar pe care în timp a învățat să nu le mai ia atât de tare în serios.

„Cred că au fost (n.r. „părinții) puțin cam critici și treaba asta nu m-a ajutat deloc, din contră! Mi-am pus foarte multe bariere și nu am avut foarte multă încredere în mine din cauza asta. Încerc să nu fac același lucru cu Maya, mi se mai întâmplă, pentru că n-ai cum, e inevitabil, mai ales când ai crescut așa.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Dar important e că am conștientizat treaba asta și încerc s-o schimb! Cumva, mi-am dat seama că nu o fac răuvoitor, din contră, doar că înainte nu era treaba asta cu parenting, cu chestii de genul. Și probabil nu realizau lucrurile astea și probabil că și ei, la rândul lor, au avut același tratament, ca să zic așa!”, a declarat Misha, pentru cancan.ro.

Legat de relația pe care o are cu fostul ei soț și tatăl copilului, Misha a recunoscut că este una destul de bună, la fel ca și până acum. După cum a aminitit și ea, niciodată nu s-au certat în public și au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru ca fiica lor să nu simtă consecințele divorțului părinților ei.

„Suntem în relații foarte OK, cum am fost și până acum, din câte ați văzut, nu cred că ne-ați văzut vreodată să ne certăm. Suntem în relații foarte bune!”, a mai zis ea, pentru sursa citată.

Citeste si:
Connect-R, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Ce le-a transmis...
Connect-R, mesaj cu ocazia...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.