Connect-R a fost invitat recent în cadrul unei emsiuni TV, unde și-a dat cu părerea despre multe nume mari din industrială muzicală, inclusiv despre niște maneliști printre care se afla și Tzancă Uraganu. Este greu de crezu ceea ce a afirmat despre el, având în vedere cp genurile muzicale pe care cei doi le abordează sunt unele aflate la polul opus. 

Connect-R, moment de sinceritate în direct

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul soț al Mishei este atât de talentat, încât poate cânta orice gen muzical își dorește, inclusiv manele. Cu toate acestea, nu s-a îndreptat niciodată către acea zonă, nici măcar trapanele nu a vrut să cânte, pentru că este de părere că ele nu transmis un mesaj.

Mai mult de atât, întrebat de ce nu îi plac trapanele lui Alex Velea, artistul a fost foarte clar în declaratii și a mărturisit că fiecare alege ceea ce vrea să cânte și că muzica u trebuie întotdeauna să vindece sufletele celor care o ascultă, ci să-i binedispună.

Intr-un platou de televiziune, când a fost pus să își exprime opinia despre Tzancă Uraganu, acesta a avut numai cuvinte bune de zis la adresa sa și chiar a mărturisit că prima dată când s-au întâlinit, și-a dorit să facă o poză cu el, pentru că iubea una dintre piesele pe care manelistul le lansase și pe care

Retail jobs

”Când l-am văzut pe Tzancă Uraganu, și el poate să mărturisească lucrul ăsta, eu l-am luat și l-am pupat și mi-am făcut poză cu el, pentru că am ascultat cred că obsesiv o melodie de-a lui, piesa se numește Vai, cu un text excepțional. Niște versuri deep”, a povestit Connect-R în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.