Showbiz 25 Mai 2022 08:32 de Diana Oprișan
TJ Miles a lămurit, în sfârșit, toate zvonurile legate de presupusa lui relație cu fosta Războinică, Alexandra Duli. În plus el a vorbit și despre experiența de care a avut parte în Republica Dominicană, dar și despre cel mai greu lucru pe care a fost obligat să îl suporte și care i-a dat mari bătăi de cap.

TJ Miles, lămuriri legate de relația cu Alexandra Duli

TJ Miles a ajuns în România, după ce în urmă cu doar o săptămână a fost eliminat din cadrul emisiunii Survivor România. Acesta spera, ca oricare dintre concurenții din Repubica Dominicană, să ajungă cel puțin până în marea finală a concursului, dar nu a fost să fie în cazul lui. A rezistat 18 săptămâni în concurs, timp în care a trecut prin multe momente atât bune, cât și rele.

Într-un interviu pe care acesta l-a acordat de curând a povestit, în mare, cum a fost experiență pentru el și a pus accentul pe faptul că a fost extrem de greu atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. În plus, fostul Faimos a povestit că a fost, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, cea mai tare experiență de care a avut parte în întreaga lui viață până la momentul actual.

El a descris concursul ca fiind un rollercoaster ride, cu urcușuri și coborâșuri, stângi și drepte peste tot, unde el și colegii lui au fost testați din toate punctele de vedere și doar cei mai slabi dintre ei au cedat. Lipsa hranei a fost și ea o mare provocare pentru îndrăgitul vlogger a cărui transformare este una vizibilă. Acesta a slăbit destul de mult în cele 18 săptămâni petrecute în junglă.

„Cum a fost la Survivor? A fost greu. A fost o experiență destul de complicată, psihic și fizic. A fost cea mai tare competiție și experiență de care am avut parte în viața mea până în momentul actual – like, crazy, man! Honestly, nu-mi vine să cred că am reușit să stau 18 săptămâni. Survivor a fost efectiv ca un rollercoaster ride, cu urcușuri și coborâșuri, stângi și drepte peste tot.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Au fost zile când eram cel mai fericit, iar a doua zi eram cel mai supărat. Am lucrat în echipă cu tipuri de caractere ciudate, oameni care se schimbau ca anotimpurile. Am fost testați din toate punctele de vedere – la nivel de confort, foame, fizic, psihic, emoțional, tot ce îți poți imagina într-un pachet complet.”, a declarat TJ Miles, pentru fanatik.ro.

În ceea ce privește presupusa lui relație cu Alexandra Duli, TJ Miles a declarat că a văzut-o pe aceasta în toate ipostazele și că i-a plăcut de ea, dar nu s-a întâmplat nimic între ei. Din punctul lui de vedere, Duli nu este potrivită pentru a avea o relație cu el la momentul actual și nici nu s-a gândit că ar putea fi împreună cu vreuna dintre foste concurente de la Survivor România.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

„Nu pot spune că mă gândeam la vreo relație cu cineva de la Survivor, dar ce pot spune este că o cunosc foarte bine pe Alexandra Duli de când stăteam în junglă, ea fără machiaj, fără confortul de-acasă, fără să se îmbrace frumos, fără să arate cea mai frumoasă parte a ei așa cum ar arăta-o când ai ieși cu ea în oraș.

Am văzut-o dormind pe jos, lângă mine, în baracă. Am văzut-o înfometată, ca mine. Am văzut-o pe traseu, am văzut-o fără să facă duș, am văzut-o în modul ei organic, natural și mi-a plăcut de ea. Nu pot să spun că nu-mi place de ea sau că mi se pare că nu ar fi de mine, dar nu știu dacă este o fată pentru o relație acum, în momentul acesta, deoarece nu a fost să fie încă.”, a mai spus TJ Miles pentru sursa citată.

Citeste si:
TJ Miles, despre foștii lui colegi de la Survivor. Cu cine vrea să...
TJ Miles, despre foștii lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.