Showbiz 24 Mai 2022 08:27 de Diana Oprișan
TJ Miles s-a întors, în urmă cu doar câteva ore, în România și a dat câteva declarații direct din aeroport. Fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a vorbit despre experiența de care a avut parte în Republica Dominicană, dar a spus și numele concurenților pe care îi vede câștigători și care merită să ajungă acasă cu marele premiu, din punctul lui de vedere.

TJ Miles a ajuns în România

Tj Miles a fost unul dintre cei mai puternici și susținuți concurenți ai acestui sezon de la Survivor România, până într-un anumit punct. În urmă cu doar o săptămână, chiar înainte de începerea luptelor individuale, acesta a fost eliminat din concurs și și-a luat la revedere de la colegii lui cu ochii în lacrimi, regretând enorm că nu s-a putut bucura alături de ei de marele final.

Fostul Faimos a spus, în momentul în care a fost întrebat care anume a fost cel mai greu moment din concurs pentru el, că este vorba despre cel al eliminării sale din concurs, pentru că în rest a rezistat eroic. Pentru TJ Miles, participarea la Survivor România a reprezentat cea mai tare experiență din viața lui deși a fost și una dintre cele mai grele, mai ales că a trecut prin multe clipe pline de emoții. În timpul celor 18 săptămâni petrecute în concurs a evoluat ca om, este mândru de tot ceea ce a reușit să facă și mulțumit că a ajuns atât de departe, deși și-ar fi dorit să joace și marea finală și, de ce nu, să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

“Cea mai tare experiență din viața mea. A fost greu, am trecut prin multe emoții. N-am câștigat, din păcate, dar am câștigat multă experiență și am evoluat ca om. 18 săptămâni în junglă nu au fost puține, am realizat ceva, eram aproape de finală. N-a fost să fie, sunt mândru și am venit înapoi cu capul sus. Experiența m-a făcut să apreciez tot ce am, să-mi iubesc familia și mai mult, să am niște principii diferite de viață.”, a declarat TJ Miles, pentru „La Măruță”.

Îndrăgitul vlogger a mai mărturisit că, după părerea lui, cei care au cele mai mari șanse de câștig sunt Marian Drăgulescu, Alex Delea, dar și Elena Chiriac, fostul gimnast fiind și el eliminat la câteva ore după ce TJ Miles a dat de înțeles că are toată încrederea că se va printre finaliști.

Citeste si:
TJ Miles, despre foștii lui colegi de la Survivor. Cu cine vrea să...
TJ Miles, despre foștii lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.