Showbiz 19 Mai 2022 14:31 de Diana Oprișan
Viorica Dăncilă a oferit câteva informații total neașteptate despre adopția fiului ei, Victor, dar și despre felul în care acesta a aflat că a fost adoptat. În plus, a vorbit și despre momentele din scena politică de care își amintește cu greu și care au afectat-o serios.

Viorica Dăncilă, invitată la „În oglindă”

Viorica Dăncilă a acceptat invitația de a merge în platoul emisiunii „În oglindă” pe care o moderează Mihai Ghiță, unde a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa, inclusiv despre adopția fiului ei. Ea a intrat în atenția oamenilor, odată cu numirea sa în funcția de premier al României și a mai fost un subiect de discuție pentru toată țara, în momentul în care a decis să candideze împotriva lui Klaus Iohannis în anul 2019, neavând succes în fața sa, așa cum era de așteptat. Nu de puține ori, a fost pusă la zid pentru toate greșelile gramaticale pe care le-a făcut în declarațiile oferite de-a lungul timpului.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiul Vioricăi Dăncilă a fost adopat încă de pe vremea când ea și soțul ei se aflau la începutul relației. În ziua în care l-a văzut pentru prima dată, ea a simțit că tebuie să facă parte din familia lor și nu a stat prea mult pe gânduri. Totul se întâmpla în anul 1990, la scurt timp după Revoluție, iar micuțul Victor i-a rupt sufletul și a determinat-o să îl adopte, să îl crească și să îl iubească, în ciuda faptului că avea doar 26 de ani. Ar fi putut să aducă și ea pe un lume un copil, dar nu l-a putut lăsa pe cel mic de izbeliște.

„L-am văzut pe Victor, plângea foarte tare și în momentul ala mi-am dat seama că eu nu pot să îl las acolo.Țipătul lui era de fapt un strigăt de ajutor. El era singur și avea nevoie de cineva care efectiv să îi fie alături și să îi ofere iubire. M-am întors acasă și i-am spus soțului meu de pasul pe care voiam să-l fac. Nu a fost ușor, aveam 26 de ani, eram și noi la început de drum, aveam un apartament în care era mobilată doar o cameră.Nu pot să spun că eram în postura de a adopta un copil. Puteam să avem noi un copil.

Este greu să iei o astfel de decizie, mai ales că atunci nu exista atâta aparatură să vezi dacă copilul are probleme de sănătate, nu exista un consult riguros, dar am venit foarte hotărâtă și i-am spus soțului meu. El a crezut că este o decizie de moment. L-am luat a doua zi, l-am văzut pe Victor, a treia zi m-am internat cu Victor în spital pentru că trebuia să învăț să am grijă de el, să îi dau să mănânce, să îl schimb, să mi-l apropii, să știu ce să fac dacă copilul are o problemă și apoi l-am luat acasă(...) Victor a devenit universul nostru”, a declarat Viorica Dăncilă, în emisiunea menționată.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Mai mult de atât, Viorica Dăncilă a mărturisit că mama ei i-a spus că, în cazul în care va aduce și ea pe lume un copil, să nu facă nicio diferență între el și Victor, iar acela a fost momentul în care a luat hotărârea de a mai exista un alt copil în viața ei și a partenerului său de viață. Cel mai tare a deranjat-o faptul că oamenii au zis că ar fi cumpărat un copil, nu că l-ar fi adoptat. Victor a fost și el afectat de ceea ce s-a scris despre mama sa, iar Viorica Dăncilă a vrut să fie clar pentru toată lumea că el nu a aflat din presă faptul că este adoptat, ci de la niște copii care au avut grijă să îi transmită lucrul acesta cu mult înainte de asta.

„Victor știa pentru că au avut grijă niște copii, mai demult, să îi spună acest lucru. Și am avut mai de mult o discuție cu el, știa despre acest lucru, dar vă dați seama că nu a fost confortabil când toată țara a făcut un subiect din adopția lui(...) acest lucru era un episod din familia noastră(...) M-am simțit vinovată că am făcut acești pași în politică, iar dacă stăteam de-o parte poate că nu se ajungea aici și puteam să îmi ocrotesc copilul”, a mai zis ea.

Citeste si:
Andra, criticată dur din cauza greutății sale. A fost sau afectată...
Andra, criticată dur din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.