Showbiz 19 Mai 2022 11:27 de Diana Oprișan
Zi mare pentru Nicole Cherry și pentru Florin Popa. Cei doi vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă și își botează fiica.

Nicole Cherry o botează pe Anastasia

Ziua de astăzi este una cu o însemnătate aparte pentru Nicole Cherry. Tânăra artistă nu doar că va ajunge în fața ofițerului de stare civilă alături de Florin Popa, dar își va boteza și fiica, eveniment de a cărei oganizare s-a ocupat chiar ea. Vedeta a vrut ca totul să iasă ca la carte și atât ea, cât și invitații lor speră ca ziua să nu le fie stricată de ploaie și nimic mai mult, pentru că în rest fiecare detaliu este pus la punct.

Dacă până acum câteva luni lumea o privea pe Nicole Cherry ca pe un copil, odată cu venirea pe lume a fiicei sale, cel puțin în ochii lor, cântăreața s-a transformat într-o femeie în toată regula. Alții, în schimb, au criticat-o dur pentru alegerile pe care le-a făcut și i-au transmis că s-a grăbit să treacă prin anumite etape din viață, inclusiv în ceea ce privește faptul că a adus pe lume un copil la vârsta ei, când mulți sunt de părere că ar fi trebuit să se bucure de viață, nu să devină femeie de casă. Partenerei de viață a lui Florin Popa nu i-a păsat niciodată de gurile rele sau cel puțin așa a susținut ea, deși a avut momente în care s-a certat cu urmăritorii ei de pe Instagram, pentru că nu erau pe aceeași lungime de undă cu ea.

Astăzi, artista lasă toate probleme deoparte și se bucură de unele dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Tânăra mămică s-a străduit ca botezul și cununia să iasă ca la carte, iar Mălina Avasiloaie, prietena cea mai bună a lui Nicole Cherry, a dat câteva detalii despre dublul eveniment. Ea are extrem de mari emoții pentru tânăra mămică și pentru viitorul ei soț, care vor fi nașii ei.

„Avem emoții mari pentru Nicole, pentru Florin, care o să fie nașii noștri. Micuța Anastasia este o delicioasă și o frumoasă foc. Atâta îmi doresc, să nu plouă. I-am zis lui Nico să fac o rugăciune pentru ea pentru că știu cât și-a dedicat timp pentru organizarea evenimentului ca să fiecare evenimente acolo la limită. Mi-ar părea rău să știu că-i strică vremea evenimentul”, a spus Mălina Avasiloaie, potrivit fanatik.ro.

Citeste si:
Laura Giurcanu, despre căsătorie și copii, după ce s-a sărutat cu...
Laura Giurcanu, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.