Showbiz 10 Mai 2022 13:55 de Diana Oprișan
Nicole Cherry se ocupă de organizarea cununiei cu Florin Popa, dar și de botezul fiicei pe care o au împreună.

Nicole Cherry, pregătiri de cununie și botez

Nicole Cherry este o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere, mai ales că visul de a fi mamă tânără i s-a îndeplinit. Artista se pregătește acum de botezul fiicei sale și a lui Florin Popa și chiar dacă și cununia va fi în aceeași zi, vrea ca Anastasia să fie în centrul atenției. Cântăreața a oferit recent câteva detalii despre cele două evenimente care vor avea loc în același timp și pentru care toată familia se pregătește. Ea și viitorul ei soț speră ca toate lucrurile să decurgă conform planului și să aibă parte de o zi pe care o vor ține minte pentru tot restul vieții.

Vedeta nu a mai stat atât de mult pe rețelele sociale în această perioadă și a simțit nevoia să le explice oamenilor care așteptau vești de la ea care este motivul absenței sale din mediul online. Ei bine, Nicole Cherry este foarte stresată din cauza faptului că se află în toiul pregătirilor pentru botezul fiicei ei Anastasia, dar și pentru cununia cu Florin Popa, pe care au programat-o în aceeași zi. Ea speră că va reuși să le arate și fanilor ei ce se va întâmpla în ziua cea mare. A recunoscut, de asemenea, că are mari emoții, pe care îi este greu să le țină în frâu.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a povestit Nicole Cherry, pe Instagram.

Totul este aproape gata, dar există încă un aspect asupra căruia nu s-au decis, pentru că încă mai așteaptă confirmări din partea artiștilor pe care i-a invitat la cel mai important din viața lor, din ultimii ani. Rămâne de văzut care dintre ei îi vor onora cu prezența, dar cert este că se anunță o petrecere de zile mari pentru care se fac pregătiri, pentru ca totul să iasă ca la carte.

„Totul decurge normal și frumos. Deocamdată, cu muzica încă nu ne-am decis. Mai vedem acum. Aleg între mai mulți artiști, dar acum să vedem cine își va onora prezența dintr ei. Nu va fi o nuntă, va fi o cununie. Toate lucrurile merg în direcția cea bună!”, a declarat cântăreața, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Deea Codrea refuză să își boteze copilul. De ce a luat această...
Deea Codrea refuză să își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.