Showbiz 18 Mai 2022 10:56 de Diana Oprișan
Haterii au sărit din nou la gâtul frumoasei partenere de viață a lui Alex Velea, iar ea nu s-a putut abține să nu le dea replica în stilul lor caracteristic.

Antonia, luată la rost de internauți

Antonia a fost catalogată, în repetate rânduri, ca fiind una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, iar mulți bărbați sunt invidioși pe Alex Alex pentru faptul că are alături de el o femeie precum ea. Pe lângă faptul că are un chip frumos, cântăreața are și un trup de invidiat pentru care muncește din greu și merge la sală aproape în fiecare zi, după cum chiar ea a mărturisit într-unul dintre interviurile sale, la un moment dat. Știe, de asemenea, cum să își pună în evidență toate calitățile pe care le are, iar fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale adună sute de mii de aprecieri atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor care nici măcar nu îndrăznesc să viseze să arate așa, mai ales că a adus pe lume trei copii.

Chiar dacă multe persoane o apreciază pentru felul în care arată, dar și pentru felul ei de a fi, sunt și unele care nu o au deloc la inimă și care nu ezită să îi transmită lucrul acesta în secțiunea de comentarii. Recent, o internaută a tras-o la răspundere pentru faptul că poartă extensii și că având în vedere vârsta pe care o are, ar trebui să fie sinceră în fața fanilor care o urmăresc încă de la începutul carierei sale. Acela a fost momentul în care viitoarea soție a lui Alex Velea s-a enervat și i-a oferit un răspuns clar persoanei respective.

"Fata cat mai ai de gand să porti extensiile alea lungi din capul tau? Nu te simti ca o falsa? Totusi au trecut niste ani, este momentul sa fii tu!", i-a transmis într-un mesaj cineva care o urmărește pe Instagram.

Citeste si:
Theo Rose, criticată pentru că le-a cântat manele bolnavilor de...
Theo Rose, criticată pentru...

Antonia a specificat faptul că acela părul ei și că în afara unor extensii colorate pe care le folosește în videoclipuri, părul este său este 100% real, dar a recunoscut și că are și zile în care folosește niște lentile verzi, pentru a fi „exotică”.


"Părul meu este real. Real 100%. Este fake uneori în ședințe foto și în videoclipuri, când port diferite extensii colorate. Calmează-te, femeie! (...) A, și mai port și lentile verzi din cand in cand ca sa fiu 'exotică'. (...)", a zis Antonia mai apoi, la Story.

Cei care în adevăratul sens al cuvântului o iubesc pe Antonia și îi apreciază muzica sunt foarte nerăbdători să o vadă pășind în fața altarului alături de partenerul ei de viață, Alex Velea, dar nimeni nu știe exact când va avea loc marele eveniment. Cântărețul a spus că nu se vor căsători în secret, ceea ce înseamnă că în momentul în care se va avea loc unirea destinelor lor, admiratorii lor vor fi printre primii care vor afla.

Citeste si:
Gina Pistol, atacată psihologic de Smiley. Dezvăluiri de la...
Gina Pistol, atacată...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.