Showbiz 6 Mai 2022 11:57 de Diana Oprișan
Antonia a oferit un interviu în care a discutat despre operațiile estetice pe care se presupune că și le-ar fi făcut, despre modul în care reușește să se mențină în formă, dar și despre frumoasa ei relație cu Alex Velea.

Antonia a dat din casă

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproximativ zece ani, iar în tot aces timp, artiștii au trecut prin extrem de multe momente frumoase, dar și prin unele de cumpănă care i-au pus serios la încercare. Deși nu a fost mereu lapte și miere, aceștia au reușit să rămână împreună și formează o echipă fiind pe lângă parteneri de viață și cei mai buni prieteni. Mai mult de atât, au împreună și doi copii suberbi pe care îi iubesc, pentru care ar face orice și care se înțeleg de minune cu fiica artistei din prima căsătorie, Maya.

Într-un interviu pe care viitoarea soție a lui Alex Velea l-a oferit a vorbit despre frumoasa lor relație, despre felul în care reușesc să păstreze încă vie flacăra iubirii lor și le-a spus secretul familiei perfecte pe care au ei în ochii multora dintre cei care îi urmăresc. Chiar și în ceea ce privește creșterea celor mici, sarcinile lor sunt împărțite în casă, pentru ca munca lor să fie mai ușoară. Alex Velea este cel care cedează cel mai ușor în fața lor, dar asta nu se întâmplă și în cazul cântăreței.


„Avem rolurile bine împărțite și suntem o echipă și când vine vorba de creșterea copiilor. Știm amândoi când să fim pe joacă, când fermi, când să facem teme, când trebuie să respecte regulile. Dintre noi doi, eu însă sunt ceva mai fermă, Alex le cedează puțin mai ușor”, a declarat Antonia, pentru fanatik.ro.

Întrebată dacă are sau nu operații estetice, în afara celei de mărire a bustului despre care a vorbit în repetate rânduri, artista a spus că nu și că nici nu și-ar dori să schimbe ceva la ea, cel puțin nu momentan. Partenera de viață este considerată una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară și multe femei ar da orice să arate la fel de bine și sunt de părere că este perfectă și că nu are nevoie de nicio schimbare.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„Nu am altă operație estetică în afară de cea de la sâni, am grijă de mine în rest prin sport, alimentație, masaje și alte tratamente corporale și bineînțeles, hidratare și îngrijirea tenului. Deocamdată, nu doresc să schimb nimic la mine, mă simt bine așa cum sunt. Fac sport aproape zilnic, atunci când timpul îmi permite, cu Alex, dar și cu prietenii noștri care sunt sportivi: Ana-Maria Bircianu și Marius Mitrache. Am grijă și la alimentație, am abonament la Health U prin care știu că mănânc și sănătos și nutrițional corect. Fac tratamente corporale anticelulită și merg la Alex Kharki pentru a avea grijă de tenul meu, dar și la Daniela Naja”, a mai zis artista pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.