Imediat după ce Antonia a reușit să divorțeze de fostul ei soț, multă lume s-a întrebat în ce relații a rămas vedeta cu tatăl fiicei sale. Multă vreme ea a tăcut, dar recent a decis să facă lumină în acest caz.

Antonia, despre relația cu tatăl fiicei sale

Antonia a fost căsătorită, înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea, cu Vincenzo Castellano alături de care a fost foarte fericită până într-un anumit punct. Aceștia au împreună și o fetiță superbă pe nume, pentru care au custodie comună. Cântăreața a luptat din greu pentru acest lucru, mai ales că erau multe momente importante din viața fiicei sale sale pe care le pierdea din cauza faptului că tatăl Mayei nu îi permitea să vină în România. Cântăreața a mers chiar ea în Italia, pentru a-i fi alături fetei sale, dar acum lucrurile s-au mai liniștit, iar Maya poate veni tot mai des să petreacă timp alături de mama sa și de frații ei cu care se înțelege de minune și pe care îi iubește.

Partenera de viață a lui Alex Velea și-a dorit din tot sufletul ei să se termine procesul de divorț cu Vincenzo Castellano care a durat aproximativ cinci ani, pentru a putea să se mărite cu iubitul ei alături de care are doi copii, Dominic și Akim. Din fericire, totul s-a terminat, a fost cerută în căsătorie, iar în viitorul apropiat va ajunge în fața altarului alături de artist.

Având în vedere faptul că procesul de divorț a fost unul de lungă durată, mulți s-au întrebat cum se înțelege în realitate Antonia cu tatăl fiicei sale și chiar dacă a evitat acest subiect până acum, într-un interviu pe care l-a acordat de curând a povestit că totul este bine în relația lor, doar pentru copilul lor. Ambii își doresc tot ceea ce este mai bun pentru Maya și fac ceea ce le stă în putință pentru ca ea să fie fericită.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...


"Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată.", a povestit Antonia, pentru ego.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.