Alex Velea și Antonia au parte de o iubire ca în povești la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze și se pare că venirea pe lume a copiilor lor a reușit să îi unească și mai tare.

Velea, despre relația cu Antonia

Alex Velea este mândru de femeia pe care o are lângă el și vorbește frumos despre ea ori de câte ori are ocazia. Mai mult de atât, este ferm convins încă de acum zece ani, când a început povestea lor de iubire, de faptul că ea este cea alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții. Astfel, la scurt timp după ce artista a reușit să divorțeze de fostul ei soț, a cerut în căsătorie, iar răspunsul ei a fost bineînțeles unul pozitiv.

Chiar dacă au o relație de lungă durată, sentimentele sunt aceleași ca la început, iar cei doi îndrăgostiți își împart sarcinile în mod egal în locuința lor. Alex Velea a vorbit recent despre relația lor și a dat de înțeles că este recunoscător pentru familia pe care i-a dat-o Dumnezeu.

„Micul dejun chiar obișnuiesc să-l fac eu. Bine, chiar mâncăm lucruri simple. Nu sunt mare bucătar, dar ce mâncăm noi este ușor de făcut. Copiii ne-au făcut să ne iubim și mai mult, să realizăm că ei sunt centrul Universului nostru și să avem și mai mare grijă de tot ce facem, fiecare pas al carierei noastre. Asta ne asigură traiul și, evident, vrem să le oferim și noi o viață bună”, a declarat Alex Velea, potrivit fanatik.ro.

La un moment dat, cântărețul a vorbit și despre copiii lor, spunând că el și Antonia ar vrea să facă și o sută, dar nu sunt atât de ușor de crescut și de aceea au preferat să se oprească aici. Dominic, Akim și Maya, fiica din prima căsătorie a Antoniei, sunt cele mai importante ființe pentru ei, pentru care ar fi dispuși de orice sacrificiu.

Citeste si:
Cele mai așteptate filme ale anului 2023
Cele mai așteptate filme ale...

„Sunt un fular ud în fața lor. N-am nicio autoritate. Nu i-am pedepsit, sunt mici. Deja au crescut și ne întreabă de fiecare dată dacă știu că o să plecăm o perioadă notabilă, ‘Unde vă duceți? Noi nu mergem?’.Și atunci când mergem trebuie să fim mereu cu ochii pe ei pentru că sunt năzdrăvani. Noi am vrea să avem 100 de copii, doar că nu sunt așa ușor de crescut”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.