Alex Velea a oferit noi detalii despre unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an și anume nunta cu frumoasa lui parteneră de viață și mama copiilor lui, Antonia.

Ce a declarat Velea despre nuntă

Încă de când Alex Velea și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Antontia, după ce i-a spus că vor filma un podcast, iar fanii au văzut imaginile respective, aceștia se întreabă când va avea loc nunta celor doi. Chiar dacă au ani buni de relație și doi copii împreună, îndrăgostiți nu au putut merge în fața ofițerului de stare civilă și nici în fața altarului din cauza faptului că artista nu reușise să divorțeze de fostul ei soț, tatăl Mayei.

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste la care multe persoane de vârsta lor nici nu îndrăznesc să viseze. Ei au trecut împreună atât prin momente bune și frumoase, cât și prin clipe situate la polul opus, dar de fiecare dată au fost acolo unul pentru celălalt.

Ei bine, se pare că sunt mai pregătiți ca oricând să facă un pas important în viața lor și anume nunta, iar în ultima vreme, Alex Velea a primit tot mai multe întrebări despre data la care va avea loc marele eveniment, iar el nu a evitat să ofere și câteva declarații în acest sens.

„Nu vreau ca nunta să devină un subiect agasant și lumea să mă întrebe non-stop „când? când? când?”. Nu facem lucruri pe ascuns, adică și dacă încercăm șă le facem așa, până la urmă tot se află și nu suntem atât de secretoși. Dar da, ne place să ne păstrăm intimitatea, deoarece vrem să fim niște oameni normali. Nu e perioada propice unei petreceri!”, a declarat Alex Velea, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.